ТехМайданчик > Обслуговування та ремонт велосипеда

Зняти шатун або викрутити каретку без знімання шатуна

<< < (3/10) > >>

Стечкин:

--- Цитата: erazel від 26.02.2010, 08:46:30 ---Слух, у тебе теж випадок клінічний, мізки призначені людям, а чогось ними пробуєш користуватися ти. Хоча все ж погано получається. НУ НЕ ПРИЗНАЧЕНІ ВОНИ ТОБІ, НЕ ПРИЗНАЧЕНІ.

--- End quote ---

)))))))))))

женити треба спеца по чужих мізках...
то як там з шатунами?

Erazel I-st:
та на роботі я. Вечір покаже. Поки що задив ВДшкою на день. Побачимо що вечір припіднесе. Розпилювати нехочеться. Бо я хотів їх комусь продати по дешовці. Шатуни ж хороші, пустотілі, одна біда що під квадрат. Та всяко кращі чим якісь базарні Sheomano. Тому й хочу зняти їх з мінімальними пошкодженнями. А то б я давно їх просто розпиляв. Бо ХТ вже стоять і недіждуться своєї черги встати на мій ровер.

bhagavan:
Пропоную нагріти шатун і постукати чимось по чомусь. Навіть маленькі динамічні зусилля сильніші за великі статичні.

Erazel I-st:
та я б його кувалдою гепнув з сторони іншого щатуна. Але навантаження піде і на каретку, а точніше на різьбу, і боюсь щоб різьбу рами не пошкодило. Буду пробувати гріти. А точніше просто ще раз вижикму прикручу і затяну щоб було статичне велике навантаження , а тоді спробую несильно гепнути молотом, авось зірве з мертвої точки.

teodor4ik:
попробуй разочок чи два гепнути по шатуну проти руху коли натянеш зйомник.

[вкладення вилучене Адміністратором]

Навігація

[0] Сторінка Повідомлень

[#] Наступна сторінка

[*] Попередня сторінка

Go to full version