ТехМайданчик > Обслуговування та ремонт велосипеда

Зняти шатун або викрутити каретку без знімання шатуна

(1/10) > >>

Erazel I-st:
Шатун "прилип" до осі. Не хоче зніматися правий шатун. Нехоче хоч ти трісни. Вже й пробував зацепитися за лапки до яких зірки кріпляться і оську "вижимкою підшипників" випресувати. Метал на лапці карьожить а шатун не знімає з осі. Таке враження що я його минулого року коли садив на оську не солідолом а епоксідкою намазав.
 Може хтось знає як можна  викрутити каретку без знімання шатуна. думав зробити пару зазубрин на чашці каретки і викруткою і молотком викрутити, але там метал добіса мягкий, йоо просто покарьожить. Є якісь ідеї панове?

Стечкин:

--- Цитата: erazel від 25.02.2010, 21:20:15 ---Шатун "прилип" до осі. Не хоче зніматися правий шатун. Нехоче хоч ти трісни. Вже й пробував зацепитися за лапки до яких зірки кріпляться і оську "вижимкою підшипників" випресувати. Метал на лапці карьожить а шатун не знімає з осі. Таке враження що я його минулого року коли садив на оську не солідолом а епоксідкою намазав.
 Може хтось знає як можна  викрутити каретку без знімання шатуна. думав зробити пару зазубрин на чашці каретки і викруткою і молотком викрутити, але там метал добіса мягкий, йоо просто покарьожить. Є якісь ідеї панове?

--- End quote ---

клич КоКрека на допомогу

Erazel I-st:
Не флуди. Я розумію шо ти на той випадок з покришкою натякаєш, але все ж не флуди

Стечкин:

--- Цитата: erazel від 25.02.2010, 21:36:36 ---Не флуди. Я розумію шо ти на той випадок з покришкою натякаєш, але все ж не флуди

--- End quote ---

1. повинна бути ХОРОША вижимка для шатунів і треба її вкрутити до упора, інакше різьбу зірвеш в шатуні
2. на ключ, яким будеш випресовувати, вдіти трубу подовше
3. маючи п.1,2 я покликав сусіда, який голими руками, без важіля розламує ключ на 22. я тримав раму, а він розвідним ключом з трубою знімав шатуни.

Erazel I-st:
Чиатй уважно - я вже так робив. НЕ ЙДЕ. Різьба в шатунів зіврвана то я цеплявся за краї лапок.  Метал нне витримує таких навантажень, а шатун зніматися з осі нехоче

Навігація

[0] Сторінка Повідомлень

[#] Наступна сторінка

Go to full version