Мандрівки > Заплановані
Підгірці - 7 жовтня 2007 року
Erazel I-st:
Іди в [спокійніше тут діти читають]. Де ж я тоді фінансування буду брати на велосипед. Так що з роботою нічого не поробиш.
Ще й з грошима напряг. Доплату не дають, залишилось 8 грн. Реально 8 грн. Якщо сьогодні не дадуть доплати то в неділю я хрін вийду на роботу, краще з вами поїду(грошей в когось позичу на дорогу, не бійтеся не у вас), якщо ж дадуть то буду думати чи сидіти на роботі чи ні.
bhagavan:
Перелік зареєстрованих учасників:
1. Xlibes
2. Andy
3. Vetal
4. Dreamland
5. Bhagavan
6. Володимир (Київ-Тернопіль, ровер GT Avalanche Expert, знайомимось в дорозі :) )
7. Necromant
Погода обіцяє бути прохолодною - вдягайтеся відповідно. Можливий також легкий дощ, але думаю не з нашим щастям під нього потрапляти :).
Ulka:
Люди добрі!!!!
Вибачте шо така молода а до вас ся звертаю!!!! ;D
Я б поїхала з вами та бідося в мене чорна і невидна.... :'(
Поможіть хтось поремонтувати ровер, бо в мене немає часу. Будь-ласка, прошу вас!!!!
Тре лише купити тормозні колодки на передні і задні тормоза і їх поміняти, і купити тросик на передні тормоза і тоже його поміняти. :)
Та якось так складаються обставини, що я ніяк неможу дойти до того магазину і купити.
Хоч купіть потрібні речі (з ціною в розумних межах), гроші поверну, обіцяю. :)
Мальцев Олександр:
Віталік у нас справжній Дженнтельмен - він завжи всім допомагає, особливо запчастинами. :)
Всім бажаю щасливої дороги і цікавих пригод!!!
Я буду з вами думками ґґґ
Віталько:
--- Цитата: Zombie від 05.10.2007, 23:05:57 ---Віталік у нас справжній Дженнтельмен - він завжи всім допомагає, особливо запчастинами. :)
--- End quote ---
>:( :)
Навігація
Go to full version