ТехМайданчик > Спорядження

вело комп

<< < (4/8) > >>

bhagavan:

--- Цитата: Vadila від 25.02.2010, 16:37:58 ---я думаю,що у вело компа 3 основні функції:швидкість, ODO, ЗАГАЛЬНЕ НАКАТАНЕ, А ЯКЩО Триденка,то можна записувати в блокнот,

--- End quote ---
*ODO це і є загальне накатане, ніби.

ТИ все правильно сказав, їх вистачає. Але Є пристрої які мають тільки безліч інших функцій, але ними незручно користуватися, пристрій підмокає, зависає чи збивається посеред шляху, а бувають пристрої з базовими функціями, і ти налаштовуєш його один раз на довжину колеса і більше не лізеш - бо показує все шо треба ,як треба і головне - коли треба.

Поки шо я на такий девайс не попадав (мав китайський дешевий AS-820, тепер от цей келліс (не знаю який) і жодним з них не задоволений). І не тому шо бракує якогось параметру, а банально через ергономіку чи безвідмовність. Через Келліс раз чуть не вбився, коли на швидкості перемикав кнопки, бо йому "заскочило".

Andrizzio:
маю такий http://www.kellys.com.ua/b.php?b=kellys_comp09&n1=%C2%E5%EB%EE%EA%EE%EC%EF%FC%FE%F2%E5%F0&n2=%C2%E5%EB%EE%EA%EE%EC%EF%FC%FE%F2%E5%F0+KCC+-+13

перший рік було добре, а на другий рік 3 раза обнулявся автономно :D , без всяких причин. В дощ не знаю. Потім я його загубив на "шприхатих кілометрах", то Тед мені свій некомплектний віддав. то я з ним мало їздив. Оптимальний віріант по ціні.   

Віталько:
Сігма не підводила - Дрім в пралці прав і нічо. Можливо кетай також добрий, просто я підписуюсь за те що юзав :)

Vadila:

--- Цитата: bhagavan від 25.02.2010, 17:29:19 ---*ODO це і є загальне накатане, ніби.

--- End quote ---

DST це загальний

teodor4ik:

--- Цитата: bhagavan від 25.02.2010, 16:19:09 ---....У мене келліс - то нічого з цього немає і ніби компутор непоганий - але якшо цілу ніч стоїть під дощем - то замокає. Результати збиваються раз за разом - шо є той велокомп шо нема - однаково. в результаті я так і не знаю з якими показниками відкатав ...

--- End quote ---

за то я свого келіса і віддарив андрійцьові..

Навігація

[0] Сторінка Повідомлень

[#] Наступна сторінка

[*] Попередня сторінка

Go to full version