ТехМайданчик > Спорядження
вело комп
teodor4ik:
--- Цитата: ZlyiGamer від 25.02.2010, 15:45:58 ---Взяв собі лонгус дротовий за 105. Чесно кажучи, функціоналу трохи бракує (чи то я не розчехлився з ним), тепер дас із нот гуд шо зеконимив.
--- End quote ---
а якшо не секрет, чого не хватає?
ZlyiGamer:
--- Цитата: teodor4ik від 25.02.2010, 16:10:11 ---а якшо не секрет, чого не хватає?
--- End quote ---
секредня швидкість, кілометраж, максимальна швидкість все за останню поїздку а не загалом.
bhagavan:
Памятаю Настя "з київських", у Великому Поході Через Лиман дуже дивувалась "а у вас что, нет такого?" коли дізналась, шо у наших велокомпах не можна зберігати проміжних результатів кількох поїздок (наприклад три дні триденки окремо).
У мене келліс - то нічого з цього немає і ніби компутор непоганий - але якшо цілу ніч стоїть під дощем - то замокає. Результати збиваються раз за разом - шо є той велокомп шо нема - однаково. в результаті я так і не знаю з якими показниками відкатав сезон і шо головне хронометраж по серйозних покотеньках, таких як мандрівка Польщею - теж втрачено.
Частково можна звинувачувати свою неорганізованість - Славко он завжди нотував свої показники в блокнот, Віталько - фотографував. Але я хотів підходу а-ля купив і забув. Але мабуть не за ті гроші (.
Vadila:
я думаю,що у вело компа 3 основні функції:швидкість,ODO,ЗАГАЛЬНЕ НАКАТАНЕ,А ЯКЩО Триденка,то можна записувати в блокнот,
Andrizzio:
--- Цитата: Vadila від 25.02.2010, 14:45:24 ---
я мож і моложший але кулаки маю,я питав нормально
--- End quote ---
а до чого ти руцями махаєш ?? >:(
а по темі, то тільки провідний
Навігація
Go to full version