ТехМайданчик > Обслуговування та ремонт велосипеда

Анодування

<< < (14/25) > >>

Vintage:

Якщо потрібен струм до 1 А можеш скористатись даною схемою, при паралельному з'єднанні двох 100-них лампочок максимальний струм буде ~ 900 мА що ~ 1 А. Схема вимагає діодного мостика на напругу 300 і більше Вольт та розрахований на струм ~ 1,5...2 А, якщо замкнути "+" та "-" то всього-навсього загориться лампочка і короткого замикання не буде одним словом лампочка - баласт, що обмежує струм на виході. Від її потужності залежить максимальний вихідний струм згідно формули P=I*U, звідси -> I=P/U тобто якщо потрібен струм 0,75А то P=0,75*220=165 потужність лампочки повинна бути не менше за 165 Вт. Удачі!!!

alex2.0:
якшо тре більше 1 А,то як би то банально не звучало - трансформатор від зварочного апарату!!!! :)
я серйозно,ше з 1 курсу памятаю, шо в зварочному апараті сила струму велика десь 100...200А, а напруга мала- 40...60 В

Віталько:
Дивіться тіки шоб ви самі не анодувались з трансом від зварочного апарату :)

Erazel I-st:
Я напевне пошукаю на роботі який побитий БЖ, або адптер від якогось свіча, часто бувають на 4-7 Вольта і 2 ампери.

teodor4ik:

--- Цитата: alex2.0 від 01.03.2010, 00:33:18 ---якшо тре більше 1 А,то як би то банально не звучало - трансформатор від зварочного апарату!!!! :)
я серйозно,ше з 1 курсу памятаю, шо в зварочному апараті сила струму велика десь 100...200А, а напруга мала- 40...60 В

--- End quote ---

маю імпульсний б/ж 20-70В(пост.) 50-180А...
а ше маю "Прикурювач" - дівайс для прикурювання фур і зарядки купи акумів одночасно, від 220в... жахлива весч...

Навігація

[0] Сторінка Повідомлень

[#] Наступна сторінка

[*] Попередня сторінка

Go to full version