ТехМайданчик > Обслуговування та ремонт велосипеда

Анодування

<< < (13/25) > >>

teodor4ik:

--- Цитата: erazel від 24.02.2010, 17:18:15 ---Друже, в колі воно і без струму бистренько вкриється оксидною плівкою. Повір мені, я то добре знаю. А невіриш то спитай Шкіпера як його тато віз ту фігню яку розводятья і получають кока-колу.

--- End quote ---
турку... кислота потрібна тіко для іонізації (токопровідності) води, тому дійсно побоку шо ти залієш, сіль з содою, кислоту чи колу, але варіант з кислотою цікавить з тої т.з. шо вона має мініму примісей лєвих, і гарантує чистоту експерименту.

Віталько:

--- Цитата: erazel від 24.02.2010, 17:18:15 ---Друже, в колі воно і без струму бистренько вкриється оксидною плівкою. Повір мені, я то добре знаю. А невіриш то спитай Шкіпера як його тато віз ту фігню яку розводятья і получають кока-колу.

--- End quote ---

Та фігня би тебе покрила плівкою навіть без електродів  :D

Erazel I-st:
Провів процес осадження міді

Правда треба буде ще провести шліфування. бо зараз вигляд не призентабельний.
 Але хочу провести гальванічне осадження(повна протилежність анодування). І тому треба який БЖ на 100500 ампер(вольти значення немають). може має хтось такий?

Vintage:

--- Цитата: erazel від 28.02.2010, 16:54:40 ---...Але хочу провести гальванічне осадження(повна протилежність анодування). І тому треба який БЖ на 100500 ампер(вольти значення немають). може має хтось такий?

--- End quote ---
Ти узагалі чого хочеш гальванічного осадження чи миттєвого випаровування води (електролізної рідини), при такому струмі можна титан варити. Може Ти мав на увазі 100...500 мА. А то тобі ще премію ім Тесла випишуть і я, як радіотехнік ще зі старших класів буду щиро заздрити Тобі до кінця життя  :D

alex2.0:

--- Цитата: Vintage від 28.02.2010, 20:27:56 --- Ти узагалі чого хочеш гальванічного осадження чи миттєвого випаровування води (електролізної рідини), при такому струмі можна титан варити. Може Ти мав на увазі 100...500 мА. А то тобі ще премію ім Тесла випишуть і я, як радіотехнік ще зі старших класів буду щиро заздрити Тобі до кінця життя  :D

--- End quote ---

100500 то на певно в розумінні (стопицот) дуже багато!!!а мож я і помиляюсь...
якшо тре багато ампер,то зварочний апарат поможе!!

Навігація

[0] Сторінка Повідомлень

[#] Наступна сторінка

[*] Попередня сторінка

Go to full version