ТехМайданчик > Обслуговування та ремонт велосипеда
Анодування
bhagavan:
--- Цитата: erazel від 23.02.2010, 19:09:49 --- ТИ того, не пиши такого, нас діти читають, ....
--- End quote ---
ти би про дітей думав тоді, коли матюками криєш і погрожуєш кривавою розправою теду чи ше комусь.
Erazel I-st:
Бхаг, я лаюсь досить рідко. Мається наувазі так що дійсно матами. Кривавими розправами я погрожую без анатомічних подробиць. Да й собсно нічого нового вони не взнають. А ось такі от досліди реально небезпечні для здоровля. І це вже не жарти. Від моїх матів людям нічого небуде. А от від "експериментів" шрами на все життя можуть бути.
bhagavan:
І тим не менше, дурне дитя завжди знайде чим покалічитись. Я коли хлор нюхав з пробірки - то вже знав, шо з того може вийти, але не вірив ).
Erazel I-st:
Мда, наслідки сказуються до цього часу :) , ти як був великим еспериментатором так ним і залишився. Добре що ти аміяк не нюхав, а то став би йогом. Навчився б недихати по 10 хвилин(для тих про прогулював лекції по темі "10 способів незамітно вбити людину", якщо сильно занюхати аміак то забуваєш як дихати. Ось так, забуваєш і все).
ZlyiGamer:
--- Цитата: erazel від 23.02.2010, 19:35:52 ---Добре що ти аміяк не нюхав, а то став би йогом. Навчився б недихати по 10 хвилин(для тих про прогулював лекції по темі "10 способів незамітно вбити людину", якщо сильно занюхати аміак то забуваєш як дихати. Ось так, забуваєш і все).
--- End quote ---
Кста, якщо підігрівати самий звичайний кухонний амоняк (не багато, градусів до 100-150), то він з порошкоподібного стану перетворюється в рідкий і безслідно википає, а випари є не що інше, як чистий аміак і пара, які моментально реагують і перетворюються в гідрооксид (нашатирний спирт) і конденсуються на найближчих ненагрітих металевий предметах і носоглотці :)Нашатирьом ж навпаки непритомних до тями приводять, чого б то забути як дихати?
Навігація
Go to full version