ТехМайданчик > Обслуговування та ремонт велосипеда

Анодування

<< < (7/25) > >>

Erazel I-st:
Якщо хімію ти не пропускав то обєм газу що виділиться порахувати можна. Тобто виготовити дозу якраз на 4 атмосфери свого колеса.

Vadila:

--- Цитата: erazel від 22.02.2010, 16:41:27 ---Ну ти кадр, якого нахрін карбіду, жити надоїло  :D? Сода і люба кисла рідина(сік цитринів, оцет і т.д.)
Дописано : [time]Пнд 22 Лют 2010 16:44:06[/time]Доречі знаєш як в домашніх умовах зробити ідеальну герметичну хімічно інертну замазку(типу щоб вода не попадала куда нетреба в важливі вузли)?
-  Пінопласт і беннзин А76  :)
 Получається нереально тягуча, пластична мягка маса яка при тому всьому абсолютно не є клейкою і цупкою. Тобто потім зняти її з якоїсь поверхні секундне діло.

Доречі знаєш як підсилити горіння звчайної воскової свічки за допомогою одного медичного препарату? Або як добувати "бананін"?
 От, а ти кажеш що хімія в звичайному житті непотрібна. Вчи її, вона ще тобі нераз пригодиться.

--- End quote ---

а ще можна купити паклю,набагато дешевше,горіння свічки :D люди придумали лампочку

звісно це все цікаво,

teodor4ik:

--- Цитата: Vadila від 22.02.2010, 16:40:54 ---да,я колеса на авто сервісі качаю,я собі уявляю,пробив Еразел колесо десь в дикома полі карабіт згубив :D :D :D а насоса то нема

--- End quote ---

карбід загублю я... разелю легше... соду і оцет можна купити в любому сільпо... в походах як правило є обі складові в графі "кухня"

Vadila:
бомбочки добре робити

teodor4ik:

--- Цитата: Vadila від 22.02.2010, 18:15:24 ---бомбочки добре робити

--- End quote ---
вертаючись до сабжа... НІКОЛИ не куріть в процессі... при анодуванні відбувається розщеплення води на кисень(реагує з алюмінієм) і водень (оті бульки)... може смачно шайбонути... якшо оба електроди будуть графітові, то газ буде виділятись на обох електродах... а вот тоді точчно не доведи боже курити, таяк суміш водню з киснем 2/1 то є "Гремучий газ", розносить все в радіусі...

Навігація

[0] Сторінка Повідомлень

[#] Наступна сторінка

[*] Попередня сторінка

Go to full version