ТехМайданчик > Обслуговування та ремонт велосипеда

Анодування

<< < (5/25) > >>

Erazel I-st:
Типу геморно то все? Бо я ту статтю на х-байкерах не читав, так, проглянув фото і по діагоналі глянув.

Получається треба просто красити методом гальванізації чи шо? Бо чогось є крашені деталі а є анодовані(типу інший метод нанесення краски).
Дописано : 21.02.2010, 07:55:11ПРочитав таки ту статью(до того лиш по діагоналі читав бо анодуванням мені нахрін не вперломь),  я валявся, я просто лежав і ржав з неї. Таке враження що її писав якийсь 13 літній школяр який десь колись почув розумні слова.  :laugh:

teodor4ik:

--- Цитата: erazel від 20.02.2010, 14:34:45 ---Типу геморно то все? Бо я ту статтю на х-байкерах не читав, так, проглянув фото і по діагоналі глянув.

Получається треба просто красити методом гальванізації чи шо? Бо чогось є крашені деталі а є анодовані(типу інший метод нанесення краски).
Дописано : 21.02.2010, 07:55:11ПРочитав таки ту статью(до того лиш по діагоналі читав бо анодуванням мені нахрін не вперломь),  я валявся, я просто лежав і ржав з неї. Таке враження що її писав якийсь 13 літній школяр який десь колись почув розумні слова.  :laugh:

--- End quote ---

http://www.epo-polymers.ru/doc-pdf/anodirovanie.zip
теорія по сабжу, якшо комусь цікава хімія процеса... пишуть шо розчин має бути 10%

Vadila:
бля легше балончиком красити,чим тим собі мозг є===и,в школі хімія,і тут хімія ужас якийсь

Erazel I-st:
Вчи хімію, потім ще нераз пригодиться.

Vadila:
пізно,от тобі вона в чому пригоджується?

Навігація

[0] Сторінка Повідомлень

[#] Наступна сторінка

[*] Попередня сторінка

Go to full version