ТехМайданчик > Обслуговування та ремонт велосипеда

Анодування

<< < (23/25) > >>

teodor4ik:

--- Цитата: Erazel I-st від 10.03.2010, 00:09:36 ---Я от незнаю які то фарби треба використовувати для цього діла.

--- End quote ---

тобі ж казали, анілінові барвники... теоретично мають продаватись в магазинах з тканинами, використовуються для такої штуки як  "батік".... але срань в тому шо я вже кіка магазинів обійшов, там нема... можливо варто пошукати в тканинних рядах на базарі...

--- Цитата: Vintage від 10.03.2010, 08:02:53 ---Рискай в і-неті там по ходу для тої справи треба енпогано в хімії петрати з тими - і + всяких там валентних електронів, і підібрати метал, який реально віддасть свої молекули щоб ті осіли на іншому маталі під дією того всього процесу.
--- End quote ---

я вже в топіку викладав лінк на педеефку з хімією для анодування, в т.ч. солі металів, для окраски люміня начорно, під золото-бронзу і біле...

Erazel I-st:
Тед, у мене ПДФ нема чим відкрити. А ну глянь і напиши мені що треба для якого ефекту. Я в хім. лабораторію тут біля себе скочу, попитаюсь за тим

Erazel I-st:
Народ, як гадаєте, якщо пластмасову деталь вкрити токопроводячим лаком то метал можна буде гальванічо на неї осадити?

teodor4ik:

--- Цитата: Erazel I-st від 12.03.2010, 09:54:46 ---Народ, як гадаєте, якщо пластмасову деталь вкрити токопроводячим лаком то метал можна буде гальванічо на неї осадити?

--- End quote ---
ні... ти його осадиш на лак... якшо тра покрити металом пластик, рулить вакуумне напилення. можу організувати, но дорого...

Erazel I-st:
Та ні Тед. Тут цілі дещо інші. Я думав не для вигляду,а для міцності. Типу взяти осадити хром на той свій "зліпок гайки шатунів" :-)

Навігація

[0] Сторінка Повідомлень

[#] Наступна сторінка

[*] Попередня сторінка

Go to full version