ТехМайданчик > Обслуговування та ремонт велосипеда
Анодування
Vadila:
прийде ше тобі рахунок за світло
Andrizzio:
--- Цитата: Vadila від 09.03.2010, 20:50:23 ---еразел...тобі 27 років?
--- End quote ---
такий старий і на ровері катається :o :D :laugh:
alex2.0:
--- Цитата: Andrizzio від 09.03.2010, 22:38:29 ---
такий старий і на ровері катається :o :D :laugh:
--- End quote ---
мому дєдові 65 і тож нарізає!!!!хоча тільки з горки(ні нє ДХ :D :D :D)просто вел шанує якому вже 30 р з заводською краскою і всіма запчастинами!!!!(і постійно мене під*ує,що я постійно шось до вела купляю,а в нього всьо оріджинал,а мій вел- гавно,раз десь 3 год спорили чий вел круче >:())))) :D :D :D :D
п.с як то кажуть:"любви все возрасты покорны" добавлю ві :)д себе -(велоспорту) МТБ тоже!!!!
Дописано : 09.03.2010, 23:11:36блін ну коли я вже побачу норм анодовану деталь???
Erazel I-st:
Алекс, ти анодовану і крашену непутай. Анодувати можу хоч зараз. А от покрасити потім нема чим. А без покраски то деталь як деталь, просто сіра і невзрачна. Я от незнаю які то фарби треба використовувати для цього діла. Поки що тільки розбираюсь з самим анодуванням як процесом, набиваю руку на всякому хламі, щоб не запороти якісні деталі.
Vintage:
Рискай в і-неті там по ходу для тої справи треба енпогано в хімії петрати з тими - і + всяких там валентних електронів, і підібрати метал, який реально віддасть свої молекули щоб ті осіли на іншому маталі під дією того всього процесу. Respect to Erazel що ради грунтовної роботи ще досі мучиться, експериментує та копає істину. Нехай наполегливість Твоя не зменшується!
Навігація
Go to full version