ТехМайданчик > Обслуговування та ремонт велосипеда

Клацання шатунів

<< < (4/7) > >>

Erazel I-st:
А я що казав що квадрат ідеальний. Він просто простіший, "грубіший" так би мовити. І взаглі майбутнє за інгтегрованими системами типу "твого"  :) ХТ

spirit:

--- Цитата: erazel від 18.02.2010, 21:59:21 ---Нескажи. Він важкий, незручний у зніманні, але більш витривалий чим ховітзер. Чи тобі нагадати як у тебе шатун відлетів, чи як у Подонка постійно шатун лівий відкручується і люфтить, чи як у мене час від часу починає люфтити лівий шатун. Згадай як нерадять часто знімати ісіс шатуни бо почнуть люфтити
 Сила квадрата в його простоті  :). І без агресивних навантажень вони живуть довго і щасливо. Інше діло шо танути знімати геморно і оська важка.

--- End quote ---
шатуни на квадрат розшатуюця після декількох покатух в кращому випадку, бюджетна система і не більше того

Erazel I-st:
Це ти скажи Кораку який взяв 6 літній ХТ під квадрат в Теда, і собсно горя незнає з ним  :)
 Не суди про квадрати по тих які ти бачив в себе і в друзів. У вас тоді просто небуло грошей на нормальні шатуни і каретки(бо я так гадаю ти на них катав роки 2 назад, а грошей в той час у тебе сильно небуло бо я добре помню на якому байку тебе зустрів  :) )
 Просто квадрати не розраховані на різкі ударні навантаження(нема виступів зубів які б приймали удар на себе), вони були розроблені для крутіння  :)

teodor4ik:

--- Цитата: spirit від 18.02.2010, 22:28:36 ---шатуни на квадрат розшатуюця після декількох покатух в кращому випадку, бюджетна система і не більше того

--- End quote ---
повторюсь.... я без біди на нонейм каретко+шатуни 4000 намотав... і плять Земляк(гиразел) свідок шо я їх (як і ровера) не жалів.

Erazel I-st:

--- Цитата: teodor4ik від 18.02.2010, 22:33:09 --- Земляк(гиразел)

--- End quote ---
Та який я тобі земляк, я не в Ізраїлі народився  :D

Навігація

[0] Сторінка Повідомлень

[#] Наступна сторінка

[*] Попередня сторінка

Go to full version