Загальний > Флуд, Флейм і Оффтоп
Міряння "кого більше життя побило" :)
Erazel I-st:
--- Цитата: Стечкин від 14.02.2010, 21:48:42 ---censored більші за дві моїх сраки - вони хворі всі, один я самий здоровий ((((((((((((
--- End quote ---
Та я ж тобі казав давно - ЖРАТИ БІЛЬШЕ ТРЕБА. А то тебе мало вітром не зносить.
teodor4ik:
--- Цитата: Стечкин від 14.02.2010, 21:48:42 ---та ясєн пєнь...
не косив і не служив, просто забашляв.
.... ... ...
лікар мої оченятка, якими я верхній ряд не бачу, подивилася і написала: годен к строевой. негоден - десант и морская пехота.
вихожу в коридор, а там сидять комісовані - кожен за центнер, ****** більші за дві моїх сраки - вони хворі всі, один я самий здоровий ((((((((((((
--- End quote ---
братику... тебе до швидкої не виносли, бо йти не годен? не готували до операції по заміні суглоба? Не падав в обморок від болі при спробі встати? то й не **зди **йні...
Стечкин:
--- Цитата: teodor4ik від 14.02.2010, 22:43:46 ---братику... тебе до швидкої не виносли, бо йти не годен? не готували до операції по заміні суглоба? Не падав в обморок від болі при спробі встати? то й не **зди **йні...
--- End quote ---
ПРОШУ ПРИЙНЯТИ МОЇ ЩИРІ ВИБАЧЕННЯ
Erazel I-st:
--- Цитата: teodor4ik від 14.02.2010, 22:43:46 ---братику... тебе до швидкої не виносли, бо йти не годен? не готували до операції по заміні суглоба? Не падав в обморок від болі при спробі встати? то й не **зди **йні...
--- End quote ---
Слух, Термінатор, ти де вже так встиг начудити?
teodor4ik:
--- Цитата: erazel від 14.02.2010, 23:11:42 --- Слух, Термінатор, ти де вже так встиг начудити?
--- End quote ---
то просто хворобо таке...
Навігація
Go to full version