ТехМайданчик > Обслуговування та ремонт велосипеда

ролики чи коліщатка для успока?

<< < (5/5)

Erazel I-st:
НУ я разом "в общому" говорив.  В тих успоках ролік мені довіри невнушає міцністю, а в конструкції Алекса не пре тим що він незможе виконувати роль направляючих, бо занадто вузький щоб втримувати ланцюг на собі ПРИ АКТИВНІЙ трясці  :)

alex2.0:

--- Цитата: erazel від 11.02.2010, 13:15:03 ---Андрюх, подивись, там по бокам від зірок йдуть товсті стінки які виконують роль направляючих , і недають зіскочити ланцюгу з зірки. В Алекса ж буде тільки сама зірка, і на ній втримати ланцюг буде важче. В серійних моделях зірка лише для того щоб ланцюг не скользив по осі голій, типу вертикальна підтримка ланнцюга, бокову виконують "направляючі". В моделі Алекса, я так поняв, вся робота буде виконуватися однією зіркою, як в Боксгайді. Тому з чисто практичного боку такий варіант має теоретичну малу живучисть. Те що добре всяким пофосодрочерам і дизайнерам з Е13 не зовсім актуальне при чисто утилітарному і практичному підході.

--- End quote ---

я хіба таке казав???там не один ролік,ше направляюча є!!!!!

Дописано : 11.02.2010, 19:42:48
--- Цитата: erazel від 11.02.2010, 13:43:58 ---НУ я разом "в общому" говорив.  В тих успоках ролік мені довіри невнушає міцністю, а в конструкції Алекса не пре тим що він незможе виконувати роль направляючих, бо занадто вузький щоб втримувати ланцюг на собі ПРИ АКТИВНІЙ трясці  :)

--- End quote ---

кажу ше раз,я хіба казав шо направляючих нема????? :o
ок тоді питання до тебе,як вузеньке коліщатко втримує ланцюг в переклюку?????????той самий ланцюг,то саме вузеньке коліщатко,лапки переклюка як направляючі......
ну????

spirit:

--- Цитата: alex2.0 від 11.02.2010, 19:39:07 ---я хіба таке казав???там не один ролік,ше направляюча є!!!!!

Дописано : 11.02.2010, 19:42:48
кажу ше раз,я хіба казав шо направляючих нема????? :o
ок тоді питання до тебе,як вузеньке коліщатко втримує ланцюг в переклюку?????????той самий ланцюг,то саме вузеньке коліщатко,лапки переклюка як направляючі......
ну????

--- End quote ---
пацан походу ніколи перекидку не бачив))))

Erazel I-st:
Я непоняв ти щовесь задній переклюк зібрався вішати в якості успоку спереді? Бо я так зрозумів ти лише хотів коліщатко на ось посадити.
І вообще ти натяжитель чи успокоїтель зібрався робити? Бо ти так досі толком і не сказав шо ти надумав створити.

Навігація

[0] Сторінка Повідомлень

[*] Попередня сторінка

Go to full version