ТехМайданчик > Обслуговування та ремонт велосипеда

ролики чи коліщатка для успока?

<< < (4/5) > >>

spirit:

--- Цитата: erazel від 10.02.2010, 22:19:54 ---Та неберуть їх просто(а чого то вже кожен хай сам здогадується), вот і малопоширені.

--- End quote ---
мрп і є13 рулєз, їх беруть тільки не в нас, бо ціна кусається.

Erazel I-st:
Та хоть ріжте мене та непризнаю я тонкий ролік на жорсткій підвісці за надійний елемент.
 Якщо вони такі надійні і ланцюг з них вообше небуде зіскакувати то нафіга вони вообще здалися? З них ланцюг небуде зіскакувати а з великої ведучої зірки буде? так шолі? *No*
 Просто гоняться виробники за легкістю, вот і творять таку фігню. Та й треба їм щоб ти купляв їх товари частіше. І довговічний  і невбиваємий товар їм ой як невигідний.

spirit:

--- Цитата: erazel від 11.02.2010, 13:01:35 ---Та хоть ріжте мене та непризнаю я тонкий ролік на жорсткій підвісці за надійний елемент.
 Якщо вони такі надійні і ланцюг з них вообше небуде зіскакувати то нафіга вони вообще здалися? З них ланцюг небуде зіскакувати а з великої ведучої зірки буде? так шолі? *No*

--- End quote ---
та в пацанів ніби не зіскакує...))

Erazel I-st:
Андрюх, подивись, там по бокам від зірок йдуть товсті стінки які виконують роль направляючих , і недають зіскочити ланцюгу з зірки. В Алекса ж буде тільки сама зірка, і на ній втримати ланцюг буде важче. В серійних моделях зірка лише для того щоб ланцюг не скользив по осі голій, типу вертикальна підтримка ланнцюга, бокову виконують "направляючі". В моделі Алекса, я так поняв, вся робота буде виконуватися однією зіркою, як в Боксгайді. Тому з чисто практичного боку такий варіант має теоретичну малу живучисть. Те що добре всяким пофосодрочерам і дизайнерам з Е13 не зовсім актуальне при чисто утилітарному і практичному підході.

spirit:
ну тоді так, я думав ти про вище згадані успоки говориш

Навігація

[0] Сторінка Повідомлень

[#] Наступна сторінка

[*] Попередня сторінка

Go to full version