EXTREME > Фрірайд, Дьорт

стрибки у воду

<< < (2/4) > >>

Mordon:
Фанєра все може,а не легше нам зо три дня попотіти,і землею на краю ставу вильон зробити,а??? :D
Р.S. Якшо вже в воду так пострибати захотілось

ROLLIN:
 Тед,слово рити -означає найти -це сленг.
ахахахХ -пішло!! пішло!!! перключились  з паралонки на воду.

ща ше створю тему як нам рити трампліни і чим  ухахахахахХХ))))))+10050 вам

Erazel I-st:
МОБІЛЬНІСТЬ, мій друже, мобільність. Ця херня є розборною і її завжди можна поставити у потрібному місці. Не тільки для стрибків у воду, а й навіть для той самої ями з сіном/поролоном. Тому краще мати таку конструкцію зварену. Ніколи незнаєш де вони пригодиться.

teodor4ik:

--- Цитата: erazel від 11.02.2010, 20:54:26 ---Та я б казав конструкцію попроще. Дві точки робити змінної висоти(методом опускання одно "уголка" в інший і закріпленя болтом через наскрізний отвір) посередині і вже в кінці вильоту. Так можна реалізувати змінний кут вильоиту. При бажання можна і 3 точки робити. А чи зможе так фанера гнутися.

--- End quote ---
якшо ти уважно дивимся, то фанера там на окремих рамках, хоча я би зробив ше не так... там з 2х перегинів робиться 5...

--- Цитата: Mordon від 11.02.2010, 21:05:22 ---Фанєра все може,а не легше нам зо три дня попотіти,і землею на краю ставу вильон зробити,а??? :D
Р.S. Якшо вже в воду так пострибати захотілось

--- End quote ---
взагаліто це ДХ виліт... планується мном як навчально показовий, чи ти ше раз попотієш і перенесеш горб на площу? :D

[вкладення вилучене Адміністратором]

ROLLIN:
Мордон, ти думаєш якшо буш потіти біля озера 3дні то лід розтопиш??

Навігація

[0] Сторінка Повідомлень

[#] Наступна сторінка

[*] Попередня сторінка

Go to full version