ТехМайданчик > Статті

сюда буду постити переклади статейок на тех. теми... хто хоче помогайте набивати

<< < (4/6) > >>

spirit:
cтатті на заїжджені теми мало кому цікаві, їх орієнтація на повних чайників, пиши краще ревю еквіпу і заліза, тут більшість на таких дровах катає... може з часом будуть нормальні байки збирати

teodor4ik:

--- Цитата: spirit від 04.06.2010, 08:14:23 ---cтатті на заїжджені теми мало кому цікаві, їх орієнтація на повних чайників, пиши краще ревю еквіпу і заліза, тут більшість на таких дровах катає... може з часом будуть нормальні байки збирати

--- End quote ---
думав над тим, но тут є западло... якшо я в тому не сєку, то і ревю буде до сраки... формат форума не располагає до порівняльних таблиць і графіки.

GreenFox:

--- Цитата: spirit від 04.06.2010, 08:14:23 ---cтатті на заїжджені теми мало кому цікаві, їх орієнтація на повних чайників, пиши краще ревю еквіпу і заліза, тут більшість на таких дровах катає... може з часом будуть нормальні байки збирати

--- End quote ---

Форум читають не тільки супеп-пупер-мега велобайкери, а й починаючі. Тому думаю ініціатива Теда є похвальною. Для чого лазити по купі ресурсів, якщо на нашому форумі можна все разом знайти.

teodor4ik:

--- Цитата: GreenFox від 04.06.2010, 10:03:01 ---Форум читають не тільки супеп-пупер-мега велобайкери, а й починаючі. Тому думаю ініціатива Теда є похвальною. Для чого лазити по купі ресурсів, якщо на нашому форумі можна все разом знайти.

--- End quote ---
суть ідеї не в цьому... просто не всі знають расейську і тим більше англіцьку... а багато чого на Українській мові просто не існує... статті на рівні початківця перекладаю тому що сам таким по суті є і перекладаю те що цікаво мені в першу чергу.. як я вже і казав, я НЕ прошу вас перекладати статті, я прошу їх просто найти і тикнути пальцем... дальше вже за допомогою тих хто в курсі уточнимо подробиці, для того і є форум...

andriy:

--- Цитата: teodor4ik від 04.06.2010, 11:48:41 ---суть ідеї не в цьому... просто не всі знають расейську і тим більше англіцьку... а багато чого на Українській мові просто не існує... статті на рівні початківця перекладаю тому що сам таким по суті є і перекладаю те що цікаво мені в першу чергу.. як я вже і казав, я НЕ прошу вас перекладати статті, я прошу їх просто найти і тикнути пальцем... дальше вже за допомогою тих хто в курсі уточнимо подробиці, для того і є форум...

--- End quote ---

100%.
Як буде натхнення і я щось перекласти можу, але крім натхнення ще би трохи часу.

Навігація

[0] Сторінка Повідомлень

[#] Наступна сторінка

[*] Попередня сторінка

Go to full version