ТехМайданчик > Статті

сюда буду постити переклади статейок на тех. теми... хто хоче помогайте набивати

<< < (3/6) > >>

teodor4ik:

--- Цитата: bhagavan від 03.06.2010, 17:20:33 ---Візьму собі тему Велосипед, здоровя і травматизм. Бо це цікаво. Але я буду робити довго і якісно ), бо перекладати технічно якусь одну статтю впадло і скучно.

--- End quote ---
вот тебе я менше всіх мав на увазі

bhagavan:
Ну я типу не те шоб відгукнувся, просто відписався про давно назріваюче бажання: я вже колись перекладав кусок про вплив довжини волосся і наявність шльома на дистанцію автомобілів до велосипедиста. І стаття про Шльоми вікіпедійна мене вразила - там багато посилань на джерела. Так шо я полюбе шось видам ))

GreenFox:

--- Цитата: teodor4ik від 01.06.2010, 12:18:55 ---прикол... тількищо найшов статтю яку стиряв з рашистського сайта видану за свою... та шо про сідла.. а потім вони ше претендують на авторські права... підробку витер лишив оригінал, він повніший...
Дописано : 01.06.2010, 12:33:29шановне панство, поможіть перекладати ::) я ж не для себе це роблю, а для всіх.. якшо хочаби з 10 чоловік переклане по 2-3 статейки на цікаві їм теми, ви вже доженете мене :)

зараз зовсім не розкриті теми:
- як навчитись їздити на ровері
- спорядження в похід
- вибір спорядження
- жратва в поході
- травми і боротьба з ними
- броніки та їх класифікація
- екстримальні дисципліни (ролін докажи шо ти не трепло)
- організація трас для екстрима
- базові навики екстремала

палатки, спальники, керімати, велочохли, баули, інструменти.... дохрена ж є цікавих тем... невже всім все реально пофігу?

--- End quote ---

Жратва в поході це класна тема

bhagavan:

--- Цитата: GreenFox від 03.06.2010, 20:42:48 ---Жратва в поході це класна тема

--- End quote ---

Ок, про жратву пише GreenFox, Корак потім відмодерує теорію ). Ше будуть доровольці?

teodor4ik:

--- Цитата: bhagavan від 03.06.2010, 18:22:08 --- І стаття про Шльоми вікіпедійна мене вразила - там багато посилань на джерела.

--- End quote ---

я її не осіліл.. але з того шо осіліл виходить шо шльом нафіх нада бо через нього мозги в черепі прокручуються при ударі :D

Навігація

[0] Сторінка Повідомлень

[#] Наступна сторінка

[*] Попередня сторінка

Go to full version