ТехМайданчик > Ровери

Вибір обода

(1/3) > >>

Ratamahatta:
Обод - Mach1 - MX 220 - мож кто юзав ,мож хто знає хочу брати ,чи варто?

teodor4ik:

--- Цитата: Sasha від 06.02.2010, 18:55:20 ---Обод - Mach1 - MX 220 - мож кто юзав ,мож хто знає хочу брати ,чи варто?

--- End quote ---
для чого? тобто яку гуму буш ставив, шо і де катав?

Ratamahatta:

--- Цитата: teodor4ik від 06.02.2010, 18:56:54 ---для чого? тобто яку гуму буш ставив, шо і де катав?

--- End quote ---

дім - робота робота -дім інколи лісок природа на пару днів карпати без всякогго екстріма але з штанами або іншою сумкою!

Vintage:
Обода наче б-то непогані, тіко ціни в неті якісь-то дивакуваті то ~220грн, то ~162грн. непонятка.
А ти шо Сань ті вже погнув , ти ж зимою не катаєш? Та і перешприховувати треба буде.
 Вони ну обода є на 32 отвори або на 36 ті, і ті пістоновані. Непогані.

Ratamahatta:

--- Цитата: Vintage від 06.02.2010, 20:50:10 ---Обода наче б-то непогані, тіко ціни в неті якісь-то дивакуваті то ~220грн, то ~162грн. непонятка.
А ти шо Сань ті вже погнув , ти ж зимою не катаєш? Та і перешприховувати треба буде.
 Вони ну обода є на 32 отвори або на 36 ті, і ті пістоновані. Непогані.

--- End quote ---

не погнув вони підуть на ровер для дружини (коли рама приїде з Тедовою допомогою) а я взяв гідравліка тай тре нові колеса вот і думаю вибираю ціною до 200 грн за обід. поки зима ціни дешевші на http://www.velostyle.com.ua/ я вже в них багато чого набрав залишились обода спиці і касета

Навігація

[0] Сторінка Повідомлень

[#] Наступна сторінка

Go to full version