ТехМайданчик > Допомога у виборі велосипеда
ровер на кожен день
Andrizzio:
--- Цитата: moff від 29.10.2009, 12:52:16 ---для мене від здався дуже навіть нічого
--- End quote ---
спочатку всі так думають :D, такшо ліпше дати більше (від 2500), шоб потім не думати кому збути то гімно, після того як воно почне глючити і ломатися :)
teodor4ik:
--- Цитата: moff від 29.10.2009, 12:52:16 ---то шо знач тре помалу складати шось нормальне?))
--- End quote ---
тоже не факт... для початку тра рішити шо ти від нього хочеш, на шо розраховуєш, і т.д.
просто за пивом і по парку 3 рази на рік проїхатись, то того шо ти найшов стане з головою...
і в противагу додам шо тількишо купив дискові тормоза дорожчі за той ровер... для тих хто "в теме" Hayes HFX 9
teodor4ik:
--- Цитата: moff від 29.10.2009, 14:41:49 ---розраховую використовувати його як ТЗ по місту
з пункту А в пункт В
--- End quote ---
тоді до мене звертатись не варто, бо буде задорого як для таких цілей... можна брати якогото кетайцза, але! БЕЗ амортів(принаймні заднього) і дисків... вибирати в першу чергу по вазі, решта на 1ій стадії хвороби нецікаво...
сразу купити і поміняти тормоза! по перше вломляться скоро самі(коли якраз зовсім не тра), по друге самі колодки там до дупи... решта в місті некритично... написи шимано на роверах того класу нічого не значать і ним не є.
2га стадія, то коли ти вже почнеш міняти все шо тобі не подобається (до того часу вже поймеш шо).
3тя купити новий дорогий ровер(скласти ровер самому), бо твій тобі вже в печінках і подальші апгрейди його вже не справлять... тут вже я поможу...
4 продати ровера з 2ї стадії і купити круту бомбу, фаршируючи тим часим вел 3ї стадії
5. карбон, ХТР, змагання, поломаний хребет...
teodor4ik:
--- Цитата: moff від 17.11.2009, 10:21:38 ---такс....
стадія третя
в кого є рама онднопідвісна на продаж 8)
>teodor4ik> оця Carrera ще є(шатуни не знімати :D)?
може ще щось є?
--- End quote ---
карера з шатунами 1500 :o без 600... є ше за 200 троха тяжча зато з кареткою(з шатунами СЛ бде 500, ХТ - 700), вилки до них відповідно 700 і 300(з рульовою)... колеса, гальма, перекидки до кольору, до вибору... тормоза рекомендую на перед гідру тектро - 300, назад вібряки ХТ - 150 (можна і попроще).. руль, винос, сідло, підсиділ тра шукати бо немаю... манетки є сл,слх,хт, ревошифти...
якшо хвороба прогресує, то є ше баракуда... сама по собі недорога, але дорога вилка і обвєс... дето 7-8к винесе в зборі... (може я і загнув, але не факт... ціна бде напяму залежити від часу на сборку і фаршу)
teodor4ik:
--- Цитата: moff від 17.11.2009, 12:48:58 ---ше другої рами фоту кинь
чи вона десь тута є
--- End quote ---
http://forum.shpryha.te.ua/index.php/topic,1806.0.html
8)
Навігація
Go to full version