ТехМайданчик > Обслуговування та ремонт велосипеда
Вирівняти "зонт"
Vadila:
нє раму не вигнув,розпускати не хочу,бо шпіцувати не вмію.Це треба дрну сторну попустити на 1 оберт,а другу на 1 пустити???
Erazel I-st:
я не кажу повністю виймати шприхи. просто повідкручуї їх до одного нятагу, або просто поки різьба не почне на кожній шприсі показуватися(так ти найбільш точно зробиш одинаковий натяг) а потім на одинакову кількість обертів кожну шприху затягуй. Але на зразу на всі 5-10 обертів. А спочатку всі шпрхихи по колу на один оберт затянути, потім ще раз на один, потім знову всі по черзі на один. і так поки не натянеш повністю. Головне незабудь підтянути шприхи з сторони касети. Найкраще після попускання підтяни ту сторону на два оберти. А вже потім всі шприхи по одному оберту підтягуй.
Vadila:
ага попробую так,дуже дякую,
Ігор:
а навіщо зрушувати зонд, якщо колесо рівно котить! подивись чи штирь рівний задньої полуосі. якщо рівний то підклади втулку на 5 мм ширшу на штирь полуосі з сторони зірок і колесо відійде на 2.5 мм вліво. і все.
Незабувай деякі спищі ще всерівно скручені залишились в сторону закрутки. а деякі ні. коли почнеш відпускати, то деякі спиці просто повернуться на 20-45 градусів (вони ж вже закисли!). Інша справа якби ти колесо зібрав і ще би масло там лишилося :police:
Vadila:
тіп шось підкласти?
Дописано : 04.02.2010, 14:58:58я хочу,щоб все було як треба,в мене В-брейки,то одна колодка стирається швиде чим друга
Навігація
Go to full version