ТехМайданчик > Обслуговування та ремонт велосипеда

Вирівняти "зонт"

(1/3) > >>

Vadila:
я не вмію правити колеса,в мене виникла проблема з колесом. Воно дуже близько до правого заднього (піря),чи можна його вирывняти за принципом крутыння кожної шпицы на потрыбну кылькысть обертыв???

teodor4ik:

--- Цитата: Vadila від 01.02.2010, 19:54:56 ---я не вмію правити колеса,в мене виникла проблема з колесом. Воно дуже близько до правого заднього (піря),чи можна його вирывняти за принципом крутыння кожної шпицы на потрыбну кылькысть обертыв???

--- End quote ---
теоретично да... практично краще піти до майстра... в тебе штприхи можуть бути не надто рівномірно натянуті, такшо однакова к-сть обертів не гарантує потім відсутність 8ки... хоча є резонна мисль... до майстра можна піти і потім, коли вже нічо не вийде...

Andrizzio:

--- Цитата: Vadila від 01.02.2010, 19:54:56 ---я не вмію правити колеса,в мене виникла проблема з колесом. Воно дуже близько до правого заднього (піря),чи можна його вирывняти за принципом крутыння кожної шпицы на потрыбну кылькысть обертыв???

--- End quote ---

а чо воно так стало? раму не вгнув?

teodor4ik:

--- Цитата: Andrizzio від 02.02.2010, 10:02:43 ---а чо воно так стало? раму не вгнув?

--- End quote ---
кстате.... може просто колесо криво стоїть?

[вкладення вилучене Адміністратором]

Erazel I-st:
Я просто попускав всі шприхи і одну сторону натягував на один оберт більше. Якраз ніби по центру стало. Візьми попусти всі шприхи і натягуй всі на одинаокву кількість обертів, просто сторону від касети натяни на один додатковий оберт, а може й два. Бо у мене втулка ітак майже симетрична. мені і одного оберту хватило.
 Вже як нічого не получиться то занесеш до майстра.

Навігація

[0] Сторінка Повідомлень

[#] Наступна сторінка

Go to full version