Загальний > ТЕРЕВЕНІ-ПЕРЕБЕНДІ

Просто фотки

<< < (159/232) > >>

Schults:

Блек джеки які ти хочеш, мають ширину 2,25 і важать 820 грам. в 2 рази різниця, чувак.
[/quote]

820..???

Schults:

--- Цитата: vit від 23.02.2013, 18:58:18 ---Антон, там нюанс, Ігор важе more than 90kg.

--- End quote ---

97 kg

Schults:

--- Цитата: Frenky від 23.02.2013, 18:53:27 ---це як розуміти? У а може різниця зовсім не в ширині? є різні протектори, компанунди, вага...
Оця напр 2,4 важить 440 грам, і накат в неї мабуть не дитячий.

Блек джеки які ти хочеш, мають ширину 2,25 і важать 820 грам. в 2 рази різниця, чувак.

--- End quote ---

широка покришка - зщеплення більше, відповідно нагрузка збільшується, особисто я відчув різницю суттєву, набагато тяжкіше стало крутити, а вага в кілька сотень грам ... *No*

Frenky:

--- Цитата: Schults від 23.02.2013, 22:49:21 ---820..???

--- End quote ---

та з чого ж мені брехати? вони бюджетні, ще й зі стальним кордом і 2,25 шириною...

Frenky:

--- Цитата: Schults від 23.02.2013, 22:56:02 ---зщеплення більше, відповідно нагрузка збільшується, особисто я відчув різницю суттєву, набагато тяжкіше стало крутити, а вага в кілька сотень грам ... *No*

--- End quote ---
накачати не пробував?

--- Цитувати ---При одинаковом давлении, шины меньшего диаметра имеют большее сопротивление качению. Другими словами, во время езды покрышка становится менее круглая и сопротивление качению становится больше.

Широкая покрышка катит лучше, чем узкая. Это утверждение обычно вызывает скептицизм, однако при одинаковом давлении, узкая покрышка больше деформируется во время вращения.
--- End quote ---

Навігація

[0] Сторінка Повідомлень

[#] Наступна сторінка

[*] Попередня сторінка

Go to full version