Загальний > ТЕРЕВЕНІ-ПЕРЕБЕНДІ

Просто фотки

<< < (157/232) > >>

Frenky:
фетбайк - класна штука. І я думаю, на ньому не важко їхати. Особливо десь за містом, бо розгін на світлофорі буде важче здійснити через важкі колеса. Підтримувати швидкість буде так само добре як на звичайному байку, широкі покришки менше прогинаються - і менший опір кочення. Одразу згадав мотоцикл бетмена ))

і є посіловники:

результат вьетнамского проекта DIY (Do It Yourself — «сделай это сам»).
http://www.liveleak.com/view?i=99f_1343742545

Frenky:

Erazel I-st:

--- Цитата: Frenky від 23.02.2013, 15:51:24 ---І я думаю, на ньому не важко їхати. Особливо десь за містом, бо розгін на світлофорі буде важче здійснити через важкі колеса. Підтримувати швидкість буде так само добре як на звичайному байку, широкі покришки менше прогинаються - і менший опір кочення.

--- End quote ---
Тєорєтік марсізма  :). дам я тобі покататися на покришках 2.5, глянеш як то не важко  :). Хоча колись на 2.5 прокатав 100 км від 8 до 13 години по спеці, живий вроді  :)
 Головна проблема таких коліс що вони фігово тримають накат і опираються швидкості більше 15-20 км/год в плані накату. Я на РМ до 15 км/год кочусь ще терпимо, вище то вже треба вічно підкручувати.

Frenky:
невже між 2,25 і 2,5 така різниця? Он корак їздить на 2,4, та що там їздить - літає)

Schults:
поставив собі 26*2,35 і жалкую... шум на швидкості, набагато тяжче крутити ніж на 26*2,10, погнув шатуни і педалі...мовчу про каретку...

Навігація

[0] Сторінка Повідомлень

[#] Наступна сторінка

[*] Попередня сторінка

Go to full version