Загальний > ТЕРЕВЕНІ-ПЕРЕБЕНДІ

Просто фотки

<< < (118/232) > >>

teodor4ik:

--- Цитата: steve1 від 02.06.2012, 23:48:58 ---Я от собі думаю, чому не ставлять обтікачі спереді на велосипед. Аеродинаміка велосипедиста на велосипеді взагалі ніяка же. Якби поставити на шосер спереді обтікач, можна було б виграти неслабо в швидкості.
Не, на змаганнях воно зрозуміло, по регламенту не положено, а на шосейниках для їзди по місту?

--- End quote ---
а тепер прикинь боковий порив вітру і як тебе здуває нафіх... найбільше шкодять аеродинаміці вела ноги, а їх сховати важко.
Для покращення аеродинаміки велосипедиста тра просто розложити горизонтально і назвати то ліжерадом, на які уже і вішають дефлектори.

steve1:
Та не такий, щоб нафіг здувало, приблизно такий як на олеговій фотці, як в мотоциклах спереді.
Ось такий, і нічого не буде здувати

Про відсутність підсиділа я не говорю, воно покращує аеродинаміку, але мабуть не найдешевше рішення. А от обтікач нічого не коштує, а кілометри до швидкості додає.

teodor4ik:
всерівно ноги і коліна то 60% аеродинамічного опору, і ше добіса колеса(шприхи).

Oleg:

--- Цитата: steve1 від 03.06.2012, 14:14:34 ---Та не такий, щоб нафіг здувало, приблизно такий як на олеговій фотці, як в мотоциклах спереді.
Ось такий, і нічого не буде здувати

--- End quote ---

Шикарний вел!

Oleg:
ось надибав сьогодні смішну фотку )))

Навігація

[0] Сторінка Повідомлень

[#] Наступна сторінка

[*] Попередня сторінка

Go to full version