Загальний > ТЕРЕВЕНІ-ПЕРЕБЕНДІ

Просто фотки

<< < (98/232) > >>

Vintage:
A.F.C. +100500. Одразу видно досвідченого велотуриста, який повністю розуміє нагальну необхідність, реально перенести частину багажу ззаду наперед! А ті, хто більше полюбляє вдома посидіти, пишуть - різну нісенітницю. " Срамота"  :nono: Capone - свідок як я на напівспущеному задньому колесі "валив" - "асфальтний даунхіл", але то вже трошки інша історія, добре шо на трасі втримався.

baxic:

--- Цитата: Erazel I-st від 22.12.2011, 15:44:43 ---ІМХО ХЕРНЯ ПОВНА. Ти тоді стаєш вючним мулом а не легконогим туристом. Толку так себе грузити? Якщо у тебе вже стільки речей то чи не логічніше вже машину взяти? Ну або порозкинути мізками і повідкидати все лишнє. Яке задоволення від поїздки в такому режимі "грузового осла"?

--- End quote ---
для чого люди ходять, для прикладу, в тренажерну залу і підіймають через силу важкі снаряди? чи не простіше раз в місяць замовляти крана, який то все підніме враз?

Erazel I-st:

--- Цитата: baxic від 22.12.2011, 20:43:28 ---для чого люди ходять, для прикладу, в тренажерну залу і підіймають через силу важкі снаряди? чи не простіше раз в місяць замовляти крана, який то все підніме враз?

--- End quote ---
Качалка для розвитку тіла. А ти на велосипеді катаєш щоб побачити нові місця і розвіятися чи щоб помучити себе більше? Можу почити пару свинцевих брусків на раму і гуму по півтора кілограми кожна. Якщраз перевага велосипеда в легкості мандрівки. Це вже якийсь круізер получається. Цей "велосипед" те саме що Голдвінг проти нормального мотоцикла.

teodor4ik:
мене в тому быльше непокоїть "непіресорена маса" таяк висить торба на штанах. вилці в таких умовах жопа прийде швиденько.

A.F.C.:
Погоджуюсь з Тедом, спосіб кріплення переднього багажника там трохи не вдалий.

Навігація

[0] Сторінка Повідомлень

[#] Наступна сторінка

[*] Попередня сторінка

Go to full version