Загальний > ТЕРЕВЕНІ-ПЕРЕБЕНДІ

Просто фотки

<< < (89/232) > >>

Marik1986:

--- Цитата: Стечкин від 04.08.2011, 17:52:59 ---до речі уряд вже прийняв рішення про підняття ціни на горілку... :(

--- End quote ---
ум то дуже смутна новина - бо вона ітак вже дуже дорога, хібащо до рівня європейського можуть підняти, але куда нам до тих цін, якщо в європейців ціни нищі на продукти чим в нас навіть то саме мясо дешевше....  *No*

teodor4ik:

--- Цитата: Marik1986 від 04.08.2011, 21:03:39 --- ум то дуже смутна новина - бо вона ітак вже дуже дорога, хібащо до рівня європейського можуть підняти, але куда нам до тих цін, якщо в європейців ціни нищі на продукти чим в нас навіть то саме мясо дешевше....  *No*

--- End quote ---
ога буде у нас як в штатах при сухому законі... самогоноварні по лісам... муншайн однако... по нашому сивуха...
якщо цікавить здам технологію і рецепти домашньої горілки (з огляду на ціни уже актуально), а також пару способів облагородження її до інших атлічних напоїв, наприклад "чорний руский"(не то гімно шо в нас розливають а натуральний оригінал), настойка "15 семян",  зубрівка, травяна настойка аля джин, лікер "шері" і т.д... принципово цікаві тим що їх не тра глушити стопарями а можна посасувати зі стакана на протязі вечора і не встати потім на ноги.

Стечкин:
шось в мене нехороше відчуття, шо знов мене забанять за пропаганду беспробудного пьянства :(
я лише стара хвора поранена людина, яка не має чим компрес накласти :(

Erazel I-st:
Доречі про заборону пиття алкоголю в громадських місцях

Oleg:
ось і є бізнес-ідея!

Навігація

[0] Сторінка Повідомлень

[#] Наступна сторінка

[*] Попередня сторінка

Go to full version