Загальний > ТЕРЕВЕНІ-ПЕРЕБЕНДІ
Просто фотки
switch:
Ну да... практика рулить. Но так як на такому монстрику навря вийде покататись - то остається пофілософствувати.
Якщо так брати - то виходить що мені на ньому комфортно було б в місті і на в міру пересіченій місцевості.
А вот в затяжних підйомах чи в лісі на листі ще й в горку - не факт що виповз би. Хоча якщо дивитись на фото - то мені чото здається що системна зірка там меньша, якась касета дуже вже велика проти неї виглядає. Мож 32 зуба. тоді вийде порівняно з мтб-шною трансмісією десь по мінус одній передачі зверху і знизу.
дихлофос:
так, практика -рулить.нема нічого недосяжного, тре тіки захотіти.
я на такій трансмісії 1х10 катав весною (тут є тема на форумі) в Прошову,
то зовсім непогано проїхав і на швидкість і на тягу.
в сучасних 11шв касетах найнера розрахунок10-42, того вона й більша за
зірку на системі.
switch:
Знаю, я різкісний зануда, но...
та 34 зуба на системній зірці (порахував, блін :) )
Terrorist:
та шо там рахувати, в описі все є, навіть ціна http://www.silverfish-uk.com/ProductDetail/8765/16486/Podium-Carbon-Pro-SL-29er-Bike-2015
switch:
хм, по ходу прорпхувався:
--- Цитувати ---Sram X01 Carbon PF30 32T
--- End quote ---
32 таки зуба :)
ну то він виходить таки повільніший за "стандартний" мтб: співвідношення на найвищій передачі 32/10=3,2, на найнижчій 32/42=0,76.
З поправкою на радіус коліс (у найнера на 12% більший радіус): 3,5 і 0,85.
Це якщо порівнювати з класичною 9х3 мтб системою з касетою 11-32 і системою 22-32-42 вийде відповідно на максимальній швидкості як їзда на передачі 3-8, а на найнижчій в районі 1-5, 1-6.
На "низах" в классичної трансмісії ще добрих3-4 передачі в запасі остається.
ПС: не сприймайте надто серйозно :) так просто від нічим занятись попри каву калькулятором граюсь ;)
Навігація
Go to full version