Загальний > Справжні велосипедисти

Емігруєм в Нідерланди?

<< < (7/7)

andriy:

--- Цитата: teodor4ik від 28.01.2010, 12:38:26 --- вот я про це і говорю… географічно ми в Європі, а фактично чи то Азія, чи Африка… ше не розібрався до решти.

...............................

Коли після завершення навчання пішов працювати інженером виявилось шо все що я вчив по предмету це непотрібне фуфло, яке немає нічого спільного з нею і реально я тільки навчився читати спец. літературу ЗА 5 РОКІВ!!і вот коли вона гучно лусне, зі справжньою революцією, жахливою бідністю, і купою крові тоді ми почнемо будувати все з нуля. Але вже з людьми які не мають страху і радянської покірності, коли політиків і владу будуть привселюдно розстрілювати за хабарі і розбазарювання.

--- End quote ---

Переводжу тему в велорусло. Пропозиція: давай у якійсь веломандрівці за чаєм і з печивом обговоримо ці питання!
Буде простіше.

teodor4ik:

--- Цитата: andriy від 28.01.2010, 18:51:40 ---Переводжу тему в велорусло. Пропозиція: давай у якійсь веломандрівці за чаєм і з печивом обговоримо ці питання!
Буде простіше.

--- End quote ---
нівапоз... бабун ізвінятса...

xlibes:

--- Цитата: teodor4ik від 28.01.2010, 18:57:43 ---нівапоз... бабун ізвінятса...

--- End quote ---

:)
і на цім блок повідомлень літературною мовою від Теодорчіка закінчився...
Чекайте на нас знов - в 2011 році...

Сорі за офтоп, звичайно.

andriy:
Та не зручно якось офтопити політикою, враховуючи кількість відомої цікавої мені інформації+свого світогляду, то все писати довго.
Та й навіщо?!

teodor4ik:

--- Цитата: andriy від 30.01.2010, 10:08:30 ---Та не зручно якось офтопити політикою, враховуючи кількість відомої цікавої мені інформації+свого світогляду, то все писати довго.
Та й навіщо?!

--- End quote ---
да не просто він перший раз побачив шось літературне в тому шо я писав :laugh:

Навігація

[0] Сторінка Повідомлень

[*] Попередня сторінка

Go to full version