Загальний > Справжні велосипедисти
Емігруєм в Нідерланди?
Erazel I-st:
Андрій, а тебе не смутив надпис на рамі АІСТ? То аістовський карбоновий агрегат. А Ардіс займається Лоу-Енд сигментом.
andriy:
--- Цитата: erazel від 27.01.2010, 18:01:57 ---Андрій, а тебе не смутив надпис на рамі АІСТ? То аістовський карбоновий агрегат. А Ардіс займається Лоу-Енд сигментом.
--- End quote ---
Так я і питаюся.
Якщо у державі могли виготовляти літаки і точне машинобудування, то не годен випускати ТЕОРЕТИЧНО ровери?!
Тим більше, що літаків ніби не виготовляємо.
Erazel I-st:
Та можуть. Антонов навіть випускав пару трекових з "авіаційних" матеріалів. Але толку то. У нас собі такі ніхто незможе дозволити. А на ринок Єропи і світу нас ніхто не випустить.
andriy:
--- Цитата: teodor4ik від 27.01.2010, 12:08:40 --- тобто мова йде про формальні моделі, які вигідні певним представникам нашої країни, і не мають нічого спільного з реальним зближенням з європою.
--- End quote ---
А що таке "реальне" зближення з Європою?! Географічно ми в ній.
І загалом що таке "Європа" в соціально-економічному сенсі не розумію. Це так бачу одне зі слів на кшталт "чесність", "справедливість", "толерантність"... і ще "політична відповідальність"(задавив джипом людину на переході і відповідаєш за це - політично...).
Я про те, що боротьба країн розвинутого капіталізму продовжується і ніколи не зупинялась.
Мова йде про те, що за "гранти"(по-простому хабарі) представник Євроструктур(зокрема бізнес, хоча не лише) пропихає тут через якогось "європейського політика" вигідні їм постанови, закони, розпорядження.
--- Цитувати ---1. Ти за економічну ізоляцію?
--- End quote ---
Все має робитися стратегічно і продумано.
--- Цитувати ---2. В нас як завжди підійшли до питання зозаду, а на справді в болонській системі значно більше переваг ніж недоліків.
--- End quote ---
Яких?!
Суть у даній "реформі" мали б полягати в наступному, як і в масі інших - подивитися в чому гнилість існуючої схеми і її підкоригувати в дечому. В нас розламали, що було і почали "створювати" заново.
Дана реформа є неоправдана ні тактично, ні стратегічно. Це думка низки фахівців.
--- Цитувати ---3. СОТ це вигідно, але не з нашими законами і податками, які роблять нашу продукцію не конкурентоздатною в світі.
--- End quote ---
http://www.epravda.com.ua/publications/4b55c11b2e2ad/
--- Цитувати ---4. не знаю. 5. промовчу бо побють.
--- End quote ---
За що?!
--- Цитувати ---якщо мова про розробку технологічно містких компонентів, то тягатись з фірмами з багаторічним досвідом буз вливання купи грошей нереально.в першу чергу потрібно розвити клас споживачів цієї інфраструктури, чим ми і займаємось, особисто я наприклад крім морального аспекту, також таскаю кавалки, чим даю можливість сісти на ровер тим хто не має грошей на справжній ровер, а на гівні їздити не хоче.можна я промовчу, або дам відповідь при особистому спілкуванні щоб не забивати гілку своїми думками?
--- End quote ---
Toyota колись також не мала жодних шансів на американському ринку...
Дивимось на суть процесів - в Україні ~40млн населення. Чи потрібний йому власний велосипед?! Можливо навіть кілька виробників.
Звичайно це зразу тягне інфраструктуру, на заводі хтось має працювати, ровери хтось має продавати, велозапчастини, аксесуари.... пропагувати здоровий спосіб життя і їзду на роверах, велодоріжки і т.п.
Для роверів потрібна гума, метал, хай і не багато.
--- Цитувати --- П.С. іран і персія мають із спільного тільки географію…
--- End quote ---
Я особисто там не був, але зі ЗМІ, які відстоюють ВИКЛЮЧНО одну точку зору - це "агресор". А проблема то в тому, що захотіли собі жити поза світовою економічною системою...
В Іраку вже "навели порядок", про Афганістан - мовчу (наркотики з усього експорту займають вже не 90%, а 97%)
Дописано : [time]Срд 27 Січ 2010 19:20:50[/time]
--- Цитата: Сім самураїв від 27.01.2010, 12:34:13 ---шоб колотити роствор і доглядати пенсіонерів?:)
--- End quote ---
Так в тому числі... :(
--- Цитувати ---ти ж працюєш сам у Вузі ніби, нє? оціни сам рівень освіти більшості своїх студентів.
--- End quote ---
Рівень знаю і дуже добре. Жаль, що частині з них доводиться себе проявляти виключно в сфері аутсорсу...
а рівень освіти звідки береться?!
1) має бути хтось хто хоче чогось навчитися - таких є ~50%, ~30% не знають чого хочуть, ~20% - точно не хочуть (хоча може бути по різному)
2) має бути хтось хто може* чогось навчити і ХОЧЕ
* - може визначається загальною схемою, яка в свою чергу визначається законодавчою і нормативною базою. ЯКІСНА ОСВІТА У НАШІЙ ДЕРЖАВІ ПРЕДСТАВНИКАМ ВЛАДИ - НЕ ПОТРІБНА, НІКОМУ, як і фахівці.
Єдина хороша річ, яку скопіювали - це ЗНО і то в частині країн СНД вона вже давно впроваджена і вдосконалена.
Наша держава по суті - держава споживання, в нас потрібні лише рекламники і продавці, і ще в рідкісних випадках - банкіри. Рекламники - рекламують, продавці - продають, а банкіри кредитують товар виготовлений не тут.
Чи варто пояснювати, що така бульбашка має тенденцію до лопання?!
Сім самураїв:
короче, окрім спекуляцій на тему вільних наркотиків, Нідерланди ще й найвелосипедніша країна
Навігація
Go to full version