Загальний > Справжні велосипедисти
Емігруєм в Нідерланди?
skaz:
ще у нас є Хедлес
http://www.x-bikers.ru/forum/show_topic.php?id=44870&page=0
teodor4ik:
--- Цитата: andriy від 27.01.2010, 09:33:33 ---Під даним терміном я маю на увазі формальний перехід на "європейські моделі" розвитку тих чи інших систем держави. Тобто є якийсь дядечко … і за гранти … держ.інституціям України проштовхує якісь "євроінтеграційні" ідеї і тут починаються "реформи"…
--- End quote ---
тобто мова йде про формальні моделі, які вигідні певним представникам нашої країни, і не мають нічого спільного з реальним зближенням з європою.
--- Цитата: andriy від 27.01.2010, 09:33:33 ---Приклади:
1. Відкритість економічного простору України для виробників Європи.
2. (О)болонський процес у вищій школі.
... ну і такі неоднозначні структури
3. СОТ
4. ВООЗ
5. ....і мабуть НАТО
--- End quote ---
1. Ти за економічну ізоляцію? 2. В нас як завжди підійшли до питання зозаду, а на справді в болонській системі значно більше переваг ніж недоліків. 3. СОТ це вигідно, але не з нашими законами і податками, які роблять нашу продукцію не конкурентоздатною в світі. 4. не знаю. 5. промовчу бо побють.
--- Цитата: andriy від 27.01.2010, 09:33:33 ---… У Європі Україна не потрібна, потрібні наші повії, хороші працьовиті робітники різних напрямків і рівнів (зі спеціальною і вищою освітою), потрібна Україна як транспортний коридор на схід і ще як місце зливу своїх відживших і заборонених промислових, харчових і інших технологій....
--- End quote ---
це все потрібно не європі, а див. вище кому, щоби на цьому заробити…
--- Цитата: andriy від 27.01.2010, 09:33:33 ---…От я їжджу на свому Trek'у, хтось з нас на Kellys'i, Author'i, Garry Fisheri, Rock Machine.
Але чому в Україні не має свого МТБ-ровера?! А якщо і є то чому на цьому форумі ми про нього не писали.
Чому практично всі компоненти виготовляються десь(як правило China), а не тут.
--- End quote ---
1. якшо взяти наприклад англію, то в дешевому сегменті там тоже домінує чіна, але під англійськими брендами. Якшо би виникла потреба можу замовити в китаї ровер з назвою «Десна», який буде візуальною копією будь якого бренда, як це і робиться там. Якшо ж мова піде про виробництво тут компонентів, то наведу приклад людини, яка виготовляє крісла: людина задумалась про виготовлення каркасів крісел, після підрахунків вийшло шо собівартість металу для каркасу в нас вища ніж вартість китайського готового каркасу - гнутого, вареного і покрашеного. якщо мова про розробку технологічно містких компонентів, то тягатись з фірмами з багаторічним досвідом буз вливання купи грошей нереально.
--- Цитата: andriy від 27.01.2010, 09:33:33 ---Стосовно розвитку велоінфраструктури - це гадаю може робитися і нами, хоча би на рівні ідей, але детально сформульованих і обдуманих.
--- End quote ---
в першу чергу потрібно розвити клас споживачів цієї інфраструктури, чим ми і займаємось, особисто я наприклад крім морального аспекту, також таскаю кавалки, чим даю можливість сісти на ровер тим хто не має грошей на справжній ровер, а на гівні їздити не хоче.
--- Цитата: andriy від 27.01.2010, 09:33:33 ---2ted
Ізраїль має колосальну діаспору в США, а краще сказати колонію - США.
+ Значна частина керівників Євроструктур відчуває свої корені.
От не подобається їм Іран і вже там антидемократичний режим. Ну мені видається, що країна Іран з кількатисячною історією і традиціями вже якось сама може вирішити свої пріоритети розвитку без колиски демократії і еталону культурності.
--- End quote ---
можна я промовчу, або дам відповідь при особистому спілкуванні щоб не забивати гілку своїми думками? П.С. іран і персія мають із спільного тільки географію…
xlibes:
Зі всього вищесказаного випливає, що ми живемо у цікаві часи.
Коли війни ведуться за ресурси і ринки збуту, плюс підшукуються території для відходів, які дорого утилізувати в себе.
А ми з вами лише гаманцем голосуємо за тих чи інших виробників.
Виробники у свою чергу, конкуруючи, заганяють своє виробництво у "китаї",
щоб ми з вами і далі могли успішно голосувати за їх продукцію.
Світом і далі правлять гроші. Все є так, як було все (війни, вбивства, обман, підлість, зрада, визиск...).
Тільки в більш сучасних - "цивілізованіших" - формах...
Сім самураїв:
--- Цитата: andriy від 27.01.2010, 09:33:33 ---У Європі Україна не потрібна, потрібні наші повії,
--- End quote ---
обнагліли, наші повіїї нам самим треба.
--- Цитувати --- хороші працьовиті робітники різних напрямків і рівнів (зі спеціальною і вищою освітою)
--- End quote ---
бггг, шоб колотити роствор і доглядати пенсіонерів?:) ти ж працюєш сам у Вузі ніби, нє? оціни сам рівень освіти більшості своїх студентів.
andriy:
--- Цитата: erazel від 27.01.2010, 09:54:37 ---На рахунок нашого МТБ. ЧОго ж нема, є. Ардіс наприклад. На теренах колишнього СССР круто піднявся Аіст
--- End quote ---
Не знав.... А хто його виготовляє і з чого? Технологія виробництва?
Чи це просто збирання з китайських деталей?
Сайт нічого не пише.
http://ardis.com.ua/
Навігація
Go to full version