ТехМайданчик > Обслуговування та ремонт велосипеда

підозрілий звук

<< < (4/5) > >>

Штир:
Звиняйте за питання, по ходу розмови про каретки. Я дещо прочитав про типи кареток, але нічого не знайшов про типи підшипників в них. Завжди ставлять промислові, чи можуть бути насипні, як у педалях?  У мене попередні педалі (абсолютно нові) мали насипний підшипник, то вони крутилися так, ніби пісок у середину потрапив.
Доречи, теоретично, якщо каретка – картридж нещільно встановлена в рамі, тоді вони можуть стукатися одну в одну. Не знаю, чи таке на практиці можливо, це просто припущення, особливо коли перекидати вагу з одної сторони на іншу.

Антон Одобецький:
У мене схожа проблема. При їзді на самій великій зірці (спереду) в одному місці ланцюг починає терти по перекидці. Після багатьох невдалих спроб знайти причину, чисто випадково виявив, що люфтять шатуни. Оскільки міняв перед тим шатуни, каретку і перекидку передню, то думаю, що шатуни просто не затягнуті як слід.

ROLLIN:
Каретки вони йдуть на промах,так як там йде велике навантаження.
Шат в каретці може бути із-затого шо розбився пром.
Про педалі то їшо на насипних підшибниках,час від часу потрібно змащувати і підтягувати контргайку і накидним на 12.

Віталько:
Ну зара навряд найдеш наборну каретку в людському байку. Ти попробуй ше дійсно зняти ланц і в холосту помалу покрутити, чи почуєш шось не то руками
Дописано : 24.05.2010, 18:44:22Згадав по свому досвіду ше про 1 варіант. Зліва каретка тримаєтьяс на пластмасовій чашці, в мене вона раз була трісла і через те хрустіла. Якшо не лінь - можеш глянути

goneri:
У більшості випадків це звук від педалів...для цього не потрібно багато зусиль...беремо ключик накидний відкручуємо...все гарненько вичищаємо...продуваємо (якщо є чим)...дивимось за одно і на грані...якщо збиті міняємо...потім все легесенько змащуємо та ставимо на своє місце...пробуємо...немає звуку? ви здивовані? поплескайте собі...ну і мені дякую скажіть)))
 :D

Навігація

[0] Сторінка Повідомлень

[#] Наступна сторінка

[*] Попередня сторінка

Go to full version