ТехМайданчик > Обслуговування та ремонт велосипеда

підозрілий звук

(1/5) > >>

Vadila:
Мене турбує питання,от коли я їду на свому велосипеді крутячи педалі чую тріскіт у педалях,і задумуюсь чи то тріщить каретка,чи сама педаля,звук такий ніби підшипники тріскають,і їх дуже багато
Дописано : 25.01.2010, 17:50:58як на вашу думка що це??? :question1:

teodor4ik:

--- Цитата: Vadila від 25.01.2010, 17:50:22 --- Мене турбує питання,от коли я їду на свому велосипеді крутячи педалі чую тріскіт у педалях,і задумуюсь чи то тріщить каретка,чи сама педаля,звук такий ніби підшипники тріскають,і їх дуже багато
Дописано : 25.01.2010, 17:50:58як на вашу думка що це??? :question1:

--- End quote ---

провірити просто... зайди до мене дам педалі, перерутиш, якшо перестало хрустіти... і т.д.

якшо при цьому люфтять шатуни то скорш за все каретка... якшо педалі, то вони...

Віталько:
Скільки картеці і педалям років?

Vadila:
5 років,але катаю я тільки в сезон і проїхав тисяч15

Kritik:
в мене тоже появилася проблема
коли лівий шатун у верхньому положенні, але тіпа вже чуть перейшов за саму верхню точку і пішов на спуск, під нагрузкою появляється якись стук.
який, як мені здається, передається на раму

під підозрою і сама педаль, яка до речі крутиться гірше і з не рівномірним зусиллям, і каретка

педаль розбирав, підшипникі всі цілі і на місці, ніде виробітки нема, змастив по саме німагу і зібрав назад....
стук дальше є, і педаль крутиться так само як і раніше...

якшо по моїх відчуттях стук передається на раму то це не може бути педаля а саме каретка стукає, але вона крутиться взагалі вільно і без жодних шумів і люфту....

візьму на вихідних в знайомого педалі інші, переставлю, якшо буде дальше то саме то полюбому каретка?

ше мені казали шо це може бути від люфту заднього колеса, але воно розібране, змащене, і зібране назад + відрегульоване і гарно затягнуте, такшо яя дума шо це не воно....

:)

Навігація

[0] Сторінка Повідомлень

[#] Наступна сторінка

Go to full version