ТехМайданчик > Обслуговування та ремонт велосипеда

Періодична зміна ланцюга

<< < (7/9) > >>

Антон Одобецький:
Щодо маркетологів, то вони вбили велоспорт. (цитата з форуму олдскулерів).
Для порівняння можна взяти професійний літол, який використовується для автомобілів. Велика банка, якої хватить на грім-зна-скільки, коштує 50 грн. А велосипедна густа скільки вартує? Мінімум в 4-5 раз більше. А різниці явно нема.

Vadila:
мене ше цікавить змазки для підшипників,і рухомих вузлів. В вело магазинах є такі змазки за  70 грн небагато там її,а салідол чим відрізняється від них?

Антон Одобецький:

--- Цитата: Vadila від 02.03.2011, 16:25:19 ---мене ше цікавить змазки для підшипників,і рухомих вузлів. В вело магазинах є такі змазки за  70 грн небагато там її,а салідол чим відрізняється від них?

--- End quote ---
Салідол то вчорашній день. Він густішає на морозі, на жарі тече, змивається водою. Найкраще використовувати Літол. Собі купив біля Мотору масло Mannol (у жовтій банці). Ціна 50 грн.

teodor4ik:

--- Цитата: Антон Одобецький від 02.03.2011, 16:13:53 ---Для порівняння можна взяти професійний літол, який використовується для автомобілів. Велика банка, якої хватить на грім-зна-скільки, коштує 50 грн. А велосипедна густа скільки вартує? Мінімум в 4-5 раз більше. А різниці явно нема.

--- End quote ---
а нічо шо літій вступає в реакцію з люмінійом і недай боже з магнієм.. тільки нейтральний солідол..

отаке робиться з вилки з літолом дорогим...

Erazel I-st:

--- Цитата: Vadila від 02.03.2011, 16:25:19 ---мене ше цікавить змазки для підшипників,і рухомих вузлів. В вело магазинах є такі змазки за  70 грн небагато там її,а салідол чим відрізняється від них?

--- End quote ---
Діло в тому що ХОРОШІ ЗМАЗКИ мають в собі всякі добавки. А солідол суто для змазування. Але особисто я використовую солідол в закритих місцях(підшипники втулок, каретка і т.д.). Проте не стільки для змазування як для захисту від оточуючого середовища.  А для підшипників юзаю тедовий Мультифак, він має велику агдезію(класно липне до металу і не змивається.)

Навігація

[0] Сторінка Повідомлень

[#] Наступна сторінка

[*] Попередня сторінка

Go to full version