ТехМайданчик > Обслуговування та ремонт велосипеда

Періодична зміна ланцюга

<< < (4/9) > >>

teodor4ik:

--- Цитата: Vintage від 18.01.2010, 09:03:07 ---Мабуть то і є "золота серединка", але в тому випадку можна встромити одну (за потребою до 3-х ) роз'ємних ланок, які в довгому поході хоча-б одну штучку треба з собою мати.

--- End quote ---

а в мене говноровер, з говнокасетою і говноцепью... вже 3-4к накатав... їде... ше ніц не міняв... і не трогав...

Vintage:
М_о_л_о_д_е_ц_ь  всім би так безтурботно катати!

skeleton13:
та фігня це всьо....це шосерам які тренуються кожен десь по 150-200км вдень тре кожних два дня міняти ланцюг?....шото не то....але як варіант замість зміни ланцюга...міняти кожних 500 км велик  :D

Стечкин:

--- Цитата: skeleton13 від 19.01.2010, 22:36:08 ---та фігня це всьо....це шосерам які тренуються кожен десь по 150-200км вдень тре кожних два дня міняти ланцюг?....шото не то....але як варіант замість зміни ланцюга...міняти кожних 500 км велик  :D

--- End quote ---

була би репутація на цьому форумі, я би +поставив :)

bhagavan:

--- Цитата: skeleton13 від 19.01.2010, 22:36:08 ---та фігня це всьо....це шосерам які тренуються кожен десь по 150-200км вдень тре кожних два дня міняти ланцюг?

--- End quote ---

Кілометри кілометрам різниця.
Мені чогось видається, шо на МТБ абразивне (пісок, болото) зношення ланцюга і розтяги від динамічних стрибкоподібних навантажень від їзди по пересічній місцевості набагато інтенсивніші, ніж зношення шосерного ланца через притирання метал-метал через мастило.

Поміняв ланцюг через 500 +- скількисьтам (як писав Андрій) км - і на улюблених зірочках силове педалювання стало справжнім нічним жахом - розтовчу писок через проскакування ноги чи нє :).

Лишаєтсья відкрите питання - що би було якби я не поміняв ланцюг взагалі (касету з ланцюгом вперше поміняв через 3 тисячі км, бо старий протерся а новий не ставав вже на касету), але на експерименти чогось не тягнуло, памятаючи як ми 10 км до залізців пхали Свєтку-Арвен - вона їхала на самокаті в триденку, бо ланцюх порвався просто на дорозі, а Віталько вижимку заникав на дно наплічника )
Дописано : 26.01.2010, 18:40:32ТОму не знаю як там з точки зору маркетингу і всякого іншого феншуя, але магія "трьох ланцюгів і одної касети" обійшлась би мені точно дешевше, ніж "якось то воно буде" і заміна то касети то ланцюга через один.

Навігація

[0] Сторінка Повідомлень

[#] Наступна сторінка

[*] Попередня сторінка

Go to full version