ТехМайданчик > Обслуговування та ремонт велосипеда
Періодична зміна ланцюга
Andrizzio:
--- Цитата: erazel від 17.01.2010, 18:59:23 --- Вон Корака сьогодні бачив. Так він на тій самій касеті вже 7 тисячу розміняв. Правда ланцюг теж той самий :)
--- End quote ---
во, то ше раз доводить шо то вибади. декому 7 тисяч хватить на 10 років.
а переключається хреново через переклюк - всім чистити або міняти кожухи заднього перемикача як тільки замічаєш погане перемикання.
Стечкин:
--- Цитата: Andrizzio від 17.01.2010, 23:35:16 ---во, то ше раз доводить шо то вибади. декому 7 тисяч хватить на 10 років.
--- End quote ---
вот-вот, а перед тим начитається статей, написаних по замовленню маркетологів, і купить собі 3 ланцюги
--- Цитата: Andrizzio від 17.01.2010, 23:35:16 ---а переключається хреново через переклюк - всім чистити або міняти кожухи заднього перемикача як тільки замічаєш погане перемикання.
--- End quote ---
саме так і є насправді - я ланцюг не міняю до його повного зносу і в мене чомусь все переключається
Vintage:
--- Цитата: Стечкин від 18.01.2010, 00:36:48 ---... є насправді - я ланцюг не міняю до його повного зносу і в мене чомусь все переключається
--- End quote ---
Тьфу-то, ну і добре що так, бо я вже гадав то відноситься до того випадку коли:" Ой, треба ланц міняти", - поміняв і потім інше:"Ой, чомусь х...ово перремикається мабуть треба і перекидку міняти" - то всьо дурість!!! Просто треба одно із трьох (я обіцяю що цього разу - коротко) :D :
1. Мати один вельми класний ланцюг і їздити з ним поки стане (це випадок КоРак-а)
2. Мати 3 (можливо навіть 2) ланца і міняти їх кожні ~ 500 км
3. Як казала одна розумна людина (Andrizzio) цитата:"...всім чистити або міняти кожухи заднього перемикача як тільки замічаєш погане перемикання."
нацьому бажаю здоров'я Вам та Вашим вірним "залізним коням"!!! :)
Erazel I-st:
Але Зомбі вчора висловив ще одну здорову думку. Часто буває в поїздках що при поломці ти можеш погано зєднати-розєднати ланц(пін повністю вижав з лінка, погнуло один лінк і т.д). і приходиться вкорочувати пару лінків. І вже ланцюга не хватає на всі передачі. А новий не поставиш бо буде проскакувати на старій касеті. Тому бажано мати хоч би два одинаково притертих ланцюги.
Vintage:
Мабуть то і є "золота серединка", але в тому випадку можна встромити одну (за потребою до 3-х ) роз'ємних ланок, які в довгому поході хоча-б одну штучку треба з собою мати.
Навігація
Go to full version