ТехМайданчик > Обслуговування та ремонт велосипеда
Шини
Erazel I-st:
Та ні. То не всі типи малюнку треба обертати. Часто є що перед/зад ідентичні. Є й різні(Наприклад Maxxis Minion передній і задній то різні покришки). І для деяких моделей радять обертати, бо функції різні. В общім кожен випадок треба розглядати окремо.
motya:
ясно
Стечкин:
--- Цитата: Vintage від 16.01.2010, 17:47:08 ---Спершу дивись на покришку, а потім застосовуй поради від шприхалів. Як правило на покришці має бути вказано стрілкою напрям, як вона має котити. Якщо ж стрілки нема, то візьми до уваги пости шприхалів що вище відписали!!! Я осінню брав оцю http://www.duro.ru/production/velofl/velo_pokrysko/CityTouring_c/details/DHB02027 на ній є гарна, велика, жрна та красива стрілка!!!
--- End quote ---
ясно, що нічого не ясно)
я себе як шприхарь не позіціоную, а моя порада: вислухай всіх і зроби як сам вважаєшь за потрібне.
кароч так, якщо міняти місцями передню і задню покришки:
1. дуже бажано щоб покришки були однакові, але задня на око видно що більш зносилася
2. розвертати передню покришкуна 180" є сенс якщо "на ній є гарна, велика, жрна та красива стрілка!!!"
якщо нема тої стрілки, значить байдуже яким її боком ставити
3. для передньої покришки взагалі-то не крітично, де стрілка показує. Важливо для покришки на задньому колесі.
4. щодо покришки по ссилці Віталіка то таку взагалі наперед краще не ставити.
5. переднє колесо разом з покришкою не проблема повернути на 180", якшо нема діскового гальма. так що можеш покатати оба варіанти і сам вибрати, який подобається
motya:
Стечкин
дякую врахую твої поради
Erazel I-st:
--- Цитата: Стечкин від 16.01.2010, 21:20:47 ---4. щодо покришки по ссилці Віталіка то таку взагалі наперед краще не ставити.
--- End quote ---
Обгрунтуй. Нє, серйозно. Просто у мене на гібриді одинакові покришки, схожі на цю. Тобто спереді приблизно така і стоїть. Я не кажу що ти неправий, я питаю чим це грозить для мене.
Навігація
Go to full version