ТехМайданчик > Спорядження

gadgetbottle - гадська плящина

<< < (7/8) > >>

CepKo:
 :D ти мабуть мене не правильно зрозумів.
1)Я мав на увазі справді дешевий рюкзак за меньше ніж 200грн. (в не меньш відомому магазині ніж вищезгаданий куплявся)
2)другий телефон для зручності і вартість його навряд чи сильно перевищить вартість рюкзака, а практичність я люблю, тому варіант розмістити його в доступному місці для мене цікавий.
3) фляга в мене завжди наповнена чи наполовину чи повністю, і я часом люблю зістрибнути з бардюрчикив зїхати зі сходів. але вона ні разу не випадала. насос відпадав, але коли я його штанкою зачепив жостко.
та й про вібрації: футляр то не пластмасовий, тобто кріпленя не жорстке получається вібрації будуть помякшені матеріалом футляра.
З.І. глянув ще раз на ці пляшки, і вони мені нагадали бомби з деяких фільмів  :D табло з циферками примотане то якогось обєкта, як правило знешкоджується в класиці жанру.

Стечкин:
в мене є крім всього переліченого спеціятєльна торбина на шию для мобіли - AQUA GUARD сі кличе - типа з нею можеш хоч плавати - прийшов на пляж (але сьогодні не ходи, не поплаваєшь) - майку, шорти, шкраби лишив на березі , а мабілу, мп3, гроші в цю торбинку на шию і поплив.

але я боюся не дожити до пляжа - еразель, тед мене вбити хочуть ::( - так шо можу того водяного стража продати ::)

підкажи якійсь нормальний ресурс, я фото викладу

Стечкин:

--- Цитата: Стечкин від 16.01.2010, 11:23:20 --- є крім всього переліченого спеціятєльна торбина на шию для мобіли - AQUA GUARD сі кличе - типа з нею можеш хоч плавати - прийшов на пляж (але сьогодні не ходи, не поплаваєшь) - майку, шорти, шкраби лишив на березі , а мабілу, мп3, гроші в цю торбинку на шию і поплив.

--- End quote ---

Еразелю не надякуюсь
пиво будешь?
http://forum.te.ua/showthread.php?t=76837

Erazel I-st:

--- Цитата: Стечкин від 17.01.2010, 23:05:48 ---Еразелю не надякуюсь
пиво будешь?
http://forum.te.ua/showthread.php?t=76837

--- End quote ---
Нє, краще сік. Я завжди за послуги соком беру а не пивом  :D

skaz:
ше є та фіганція на шию?