ТехМайданчик > Спорядження

gadgetbottle - гадська плящина

<< < (6/8) > >>

Vintage:
Ха, а де це Ви мене на пляжі та у плавках бачили? Хоть не в білих тапках сподіваюсь? А якшо шось і вішав на себе в такому виді то - рушник, щоб обтертися після купання!!! А на рахунок Beck_head, то я за такими полюю Sony NWZ-W202 але ціна щось гарчить і ікла наставляє, але я "так наскільки я розбираюсь в медицині" думаю (знаю) що це РІЧ!  8)

CepKo:
Вмієте ви підтримати розмову.
Ой тобто зафлудити тему  :D
В мене, як і казав Бхагаван, в дешевому рюкзаку на лямці якраз є кишенька, але в мене 2 телефони... а от той девайс що в нього на виносі, сам би хотів. я спочатку думав що це з того циклу що на руку чіпляться, а воно он як виходить. требуде пошукати.
З.І. в мене пляшка ніразу не випадала з кріплення, може я щось не так роблю  ::)

Стечкин:

--- Цитата: CepKo від 15.01.2010, 22:25:48 ---З.І. в мене пляшка ніразу не випадала з кріплення, може я щось не так роблю  ::)

--- End quote ---
попробуй в неї води набрати, може тоді випаде)
ти  її мабуть порожню возиш

Erazel I-st:
Або дороги досить рівні. При пересіченій місцевості може випасти. Особливо якщо пляшка не повна(рідина ходить туда-сюда і розхитує пляшку)

Стечкин:

--- Цитата: CepKo від 15.01.2010, 22:25:48 ---Вмієте ви підтримати розмову.
Ой тобто зафлудити тему  :D
В мене, як і казав Бхагаван, в дешевому рюкзаку на лямці якраз є кишенька, але в мене 2 телефони... а от той девайс що в нього на виносі, сам би хотів. я спочатку думав що це з того циклу що на руку чіпляться, а воно он як виходить. требуде пошукати.
З.І. в мене пляшка ніразу не випадала з кріплення, може я щось не так роблю  ::)

--- End quote ---

як маш 2 телефони - значить багато говориш - по блютузу на кожне вухо

про дешеві рюкзаки - Спорт+ винен мені за рекламу - якщо шановні дописувачі брєзгують дешевими рюкзаками - в цьому маг-ні є Доутери дорожче 500 грн - для такої бідної людини як я, це рюззак не дешевий, а середньої ціни

в мене хоч і дешевий тел - 700 грн на момент придбання - але до вела кріпити його не буду - краще на собі возити - менше труситься

Навігація

[0] Сторінка Повідомлень

[#] Наступна сторінка

[*] Попередня сторінка

Go to full version