ТехМайданчик > Спорядження

gadgetbottle - гадська плящина

<< < (5/8) > >>

Vintage:

--- Цитата: Сім самураїв від 15.01.2010, 19:41:06 ---купуй шолов з встроїними колонками і сабом на потилиці(

--- End quote ---
Ага, і встроєні колонки мені казатимуть : "Йо жигулі бежового кольору - зправа, обганяй - зліва" , а саб буде додатково мою потилицю оберігати  :laugh:  :D  :laugh:  :D

Сім самураїв:

--- Цитата: Vintage від 15.01.2010, 19:55:05 ---Ага, і встроєні колонки мені казатимуть : "Йо жигулі бежового кольору - зправа, обганяй - зліва" , а саб буде додатково мою потилицю оберігати  :laugh:  :D  :laugh:  :D

--- End quote ---
а раніше ти чого з навушниками їздив?:)

Andrizzio:

--- Цитата: Сім самураїв від 15.01.2010, 19:58:35 ---а раніше ти чого з навушниками їздив?:)

--- End quote ---

шоб було +1 до гламура  :laugh:

Vintage:
Ну "бомки", бо раніше я - дурний був і не мав шолома, і мав змогу на голову навушники навішати, а як будете відписувати щось типу "люблю самокритичність" то і вам тоже навішаю  >:D  >:D  >:D

teodor4ik:

--- Цитата: Vintage від 15.01.2010, 20:19:00 ---Ну "бомки", бо раніше я - дурний був і не мав шолома, і мав змогу на голову навушники навішати, а як будете відписувати щось типу "люблю самокритичність" то і вам тоже навішаю  >:D  >:D  >:D

--- End quote ---
а шо ти навішував на себе коли був на пляжі в самих плвках?

по ділу... є навушники "бекхеди" шолому не мішають

Навігація

[0] Сторінка Повідомлень

[#] Наступна сторінка

[*] Попередня сторінка

Go to full version