ТехМайданчик > Обслуговування та ремонт велосипеда

РокШоксоводам

<< < (16/20) > >>

switch:
та ні. по ідеї міняти не прийдеться. якщо все масло яке там є залишеться в нозі. він же зверху вкручується?
якщо пару кубиків останеться в демфері - то відповідно потрібно їх долити в ногу.
в рокшокса вроді все в кубиках міряється. в деяких виробників простіше - там по лінійці рівень масла доливається без проблем.

забігаючи на перед - в найгіршому випадку новий демфер купити не проблема. якщо ціну не враховувати.

mix_g:
не знаю який там демпфер з виносною манеткою, але у мене було все доволі просто. Відкручуєш демпфер, акуратно витягаєш, і скоріше за все, в тебе на кінці не буде гумової прокладки, вона залишилась в нозі вилки, потрібно довгим гачком, акуратно витягнути ту гумку і знову натягнути на демпфер, далі все запихаєш на місце і закручуєш.

YxTu:
розкрутив я кишки :

результат ось такий

Як ця деталь називається і чи можлливо її придбати окремо ?

mix_g:
демпфер

можу позичити тобі свій, поки не знайдеш собі, тільки в мене демпфербез виносної манетки, блокується відразу на нозі, от тільки не знаю чи вони сумісні, ті демпфери

switch:
в РШ все дуже уніфіковане. якщо діаметри ніг однакові - то 99% що підійде.

кстаті думаю можеш собі і апгрейд зробити - поставити моушн контрол від старших моделей. Бо це з вигляду простий локаут.

а може можна якось цей підремонтувати? вклеїти цей фрагмент і укріпити його, щоб не виломало вдруге?

Навігація

[0] Сторінка Повідомлень

[#] Наступна сторінка

[*] Попередня сторінка

Go to full version