ТехМайданчик > Обслуговування та ремонт велосипеда

РокШоксоводам

<< < (14/20) > >>

Erazel I-st:

--- Цитата: switch від 26.02.2015, 11:55:05 ---В мене враження що це якесь тертя між ногою і пильником. Якщо ти вже зрушив ногу з місця - далі вона йде легко.

--- End quote ---
Інжинер, блін  :D. Ну блін, сам ж писав що покриття витерте. отже у метала набагато більше тертя спокою чим у покриття. Тут або розганяй або зганяй вилку щоб витерта зона припадала не на пильники і вилка легко стартувала.
 Просто у мене у вилці теж покриття витерлось і саме такі симптоми - важке зрушування.
 Або ще варіант то покрити ту зону якимось анодуванням. Ти ж маєш доступ до виробничих потужностей(в силу проф. контактів). От і пошукай де тефлоном можуть покрити. Найдеш то свисни, мені теж треба на вилці відновити "плями"  :)

switch:
Виробничі потужності.... Ага, щас.... тут он пломбіратор шукаю хто б мені зробив :) Дочекаєшся від своїх.
ну да, якщо стерте покриттядає такий ефект - тоді ясно. просто не думав що аж настільки відчутна його відсутність.
Зганяти не, не хочу :) то що там легкий дискомфорт - то фігня, переживу. На колдобинах зате виручає.
навпаки чуть розігнав (з 80 на 105, теоретично, практично десь до 95-100 її прожимав) і підтянув зсередини зону яка була нижче пильника (на фото - ще не розігнана) - тре буде приглянутись, чи там нога витерта чи ні.
мож ти і прав - на дрібному півтора-два сантиметра вилка йде по покриттю, а потім нога "прилипає" до пильника і руки відчувають то як легенький удар. А на колдобинах нагрузка на вилку більша і там вже штани по любому налазять на ногу далі.

mix_g:
Шанові, вибір стоїть між 2 вилками
http://tourist.kharkov.ua/phpbb/viewtopic.php?f=2670&t=250028
і
http://tourist.kharkov.ua/phpbb/viewtopic.php?f=2670&t=257053&hilit=revelation
Перша соло ейр, друга дуал ейр. В другій хід міняється проставками, що не є дуже зручно. В першій під 15 вісь, прийдеться з втулкою шаманити. Хтось може щось по них порадити?

Erazel I-st:
Так, а хто тобі сказав що в першій змінний хід?  :) Змінний хід це 2-step Air або Air u-turn. У мене теж проставкми хід міняється. Виставив хід під свою раму і все. Чи ти щотижня раму міняєш?

Я за другу. Нові щось погадились. А старіші куди краще працюють як на мене. Тут головне дивитися на стан всяких пильників і т.д.

mix_g:
Erazel, дякую за пораду

Навігація

[0] Сторінка Повідомлень

[#] Наступна сторінка

[*] Попередня сторінка

Go to full version