ТехМайданчик > Обслуговування та ремонт велосипеда

РокШоксоводам

<< < (10/20) > >>

YG:

--- Цитата: mix_g від 21.03.2014, 20:05:45 ---І я свою вилочку сьогодні повністю перебрав. Збільшив хід до 120 мм. Поміняв масло. Зібрав - ніби все працює  :o

--- End quote ---

тепер краще працює?

mix_g:
Якщо чесно то не знаю. Прийшлось знімати шатуни, каретку, педалі. Сьогодні буду також перебирати їх і змащувати, бо те потріскування мене просто вбиває. Може колись таки куплю нові на шліцах і педарі на промпідшипниках  :(

drneed:

--- Цитата: mix_g від 22.03.2014, 08:34:09 ---потріскування мене просто вбиває
--- End quote ---
А то точно каретка, шатуни чи педалі?
В мене був прикол. Також було потріскування, також грішив на шось з того, але в кінці кінців вирахував, що то був скрип між підсідельним штирем і рамою  :)

На рахунок масла до вилок. Дуууууже довго рив всякі форуми, курифф специфікації (одним словом, дурний був). В результаті користуюся таким:

* FEBI M6162 (LHM+, CHF 7.1) - аналог Shimano Mineral Oil и Fork Oil 2.5W-10W, краще оригіналу. Колір зелений. Також Шімановська гідравліка файно працює на ньому.
* В штани лив трансмісійне 75W90 чи 80W90 (точно не пам'ятаю). Зайшов на станцію заміни мастил, за кілька гривель мені влили 200 мл. В камеру також його лив.Якщо комусь потрібно масло в демпфер чи для прокачування гідравліки, то можу трохи спродати, бо також взяв літру.

--- Цитата: YG від 20.03.2014, 22:14:56 ---Кому треба масла 15В, то можу відпродати, пишіть в ПП.
--- End quote ---
Це то, замість якого я використав трансмісійне (в штани і в камеру), бо я вже призабув всі нюанси? Рік тому було.

Andrizzio:

--- Цитата: drneed від 22.03.2014, 22:30:39 ---А то точно каретка, шатуни чи педалі?
В мене був прикол. Також було потріскування, також грішив на шось з того, але в кінці кінців вирахував, що то був скрип між підсідельним штирем і рамою  :)

На рахунок масла до вилок. Дуууууже довго рив всякі форуми, курифф специфікації (одним словом, дурний був). В результаті користуюся таким:

* FEBI M6162 (LHM+, CHF 7.1) - аналог Shimano Mineral Oil и Fork Oil 2.5W-10W, краще оригіналу. Колір зелений. Також Шімановська гідравліка файно працює на ньому.
* В штани лив трансмісійне 75W90 чи 80W90 (точно не пам'ятаю). Зайшов на станцію заміни мастил, за кілька гривель мені влили 200 мл. В камеру також його лив.Якщо комусь потрібно масло в демпфер чи для прокачування гідравліки, то можу трохи спродати, бо також взяв літру.

Це то, замість якого я використав трансмісійне (в штани і в камеру), бо я вже призабув всі нюанси? Рік тому було.

--- End quote ---

яка в тебе вилка?

Erazel I-st:

--- Цитата: Andrizzio від 23.03.2014, 00:20:45 ---яка в тебе вилка?

--- End quote ---
RS Reba старих років. На нормальному МоушКонтролі. Сам був в шоці коли він сказав  :)

Навігація

[0] Сторінка Повідомлень

[#] Наступна сторінка

[*] Попередня сторінка

Go to full version