ТехМайданчик > Обслуговування та ремонт велосипеда
РокШоксоводам
Erazel I-st:
Ну я свою повітряну перебирав в позаминулу неділю. З 100 робив 130. Там знизу під поршнем має бути проставка резинова(з однієї сторони пластик до котрого причіплено гуму), її знімаєш і поршень може відсовуватися дальше. тобто вилка вище виходить з штанів і має більший хід. Для старих рокшоксів можу дати сервісмануал. Але у мене за 9 рік. Не гарантую його відповідність новим моделям.
брав дані з http://cdn.sram.com/cdn/farfuture/2Z873lHkHJlk_WLn6l66jhKO-SUguVW__y-sbDvx3sY/mtime:1382549849/sites/default/files/techdocs/gen0000000004444_rev_b_sektor_recon_xc32.pdf
Бо для Срібного Рекона не так наглядно , так як мануал за 2011 рік, а для сектора за 2013
mix_g:
Дякую за мануал, цікаво чи продають меншим об'ємом те масло, бо знайшов тільки по літрових баньках, та й ціна, досить кусюча
Erazel I-st:
Не жлобись, 117 грн не так вже й дорого. YG он замовив літрину 5 і літрину 15W масла. Казав буде продавати дозами :) бо одному стільки не треба. так що можеш купити у нього потрібну кількість. 150 мл тобі в 18-20 грн десь обійдеться. Не збіднієш від такої суми :) Замовлення має бути на днях вже. так що до вихідних буде масло.
YG:
--- Цитата: mix_g від 18.03.2014, 17:27:26 ---Дякую за мануал, цікаво чи продають меншим об'ємом те масло, бо знайшов тільки по літрових баньках, та й ціна, досить кусюча
--- End quote ---
до вихідних масло буде в мене. то можна буде домовитися.
mix_g:
--- Цитата: Erazel I-st від 18.03.2014, 19:00:52 ---Не жлобись, 117 грн не так вже й дорого. YG он замовив літрину 5 і літрину 15W масла. Казав буде продавати дозами :) бо одному стільки не треба. так що можеш купити у нього потрібну кількість. 150 мл тобі в 18-20 грн десь обійдеться. Не збіднієш від такої суми :) Замовлення має бути на днях вже. так що до вихідних буде масло.
--- End quote ---
дякую за підказку :) Готую шприц.
--- Цитата: YG від 18.03.2014, 19:09:02 ---до вихідних масло буде в мене. то можна буде домовитися.
--- End quote ---
як приїде масло, відпишись тут або мені в приват, будем домовлятись.
Якщо чесно то я хотів з кимось на пару скинутись і замовити те масло))
Навігація
Go to full version