ТехМайданчик > Обслуговування та ремонт велосипеда

Довжина шприхи

<< < (4/6) > >>

Pozitiff:

--- Цитата: teodor4ik від 09.01.2010, 18:53:24 ---хтось відстав від життя і забув шо обода уже давно роблять подвійні і 2х мм точно не стане шоби дотягтись до зовнішнього ободу :)

--- End quote ---

діло не в тому шо до камери достане, лишнє спиляти можна. а в тому шо різьби не хватить, і далі дорізати її не можна бо там накатка, всмислі шо шприха тонша ніж різьба
я як свої шприхував то мав 255 шприхи, і не хватило різьби прийшлось 252 ждати, всього то 3 мм  ::)

skeleton13:
Сьодня був на бамі в велошколі...Майстер сказав шо тре шприхи приблизно 285-295мм  :o але то він вже розбрететься....на днях несу до нього колеса він мені і зразу зашприхує...

alex2.0:
тепер питання по темі тож:"як міряти шприхи???"
http://www.velobig.ru/Foto/InerZakaz/Spoke/ERD5.gif  так чи з внутрішньої сторони заклепки????дуже треба!!!!

Erazel I-st:
та як на мене то один хрін. довжина різьби суттєвл юільше чим величина різниці між такими двома методами вимірювання(грубо кажучи вона буде рівнятися товщині шприхи)

alex2.0:
ну хз хз !!!!!
з внутрішньї сторони заклепки в мене 262,а з зовнішньої-265!!!
ну думаю якшо з одної сторони шприха на 3 мм коротша, і з другої-на 3 мм,то різниця відчутна!!!
майстер сказав шо мені тре-262,калькулятор тоже каже-261,8.....а мені привезли 265,бо поміряли не правильно!!
а чувак,шо відправив шприхи,б"ється в груди і каже шо відправив мені -262!!!
вот і проблема вийшла як правильно міряти шприхи???тре точно знати,бо тре комусь п*ди дати або майстру,шо сказав розмір,або чувакові,шо шприхи міряти не вміє!!! >:(
корч поможіть народ!!!!!!!!!! :)

Навігація

[0] Сторінка Повідомлень

[#] Наступна сторінка

[*] Попередня сторінка

Go to full version