Загальний > Флуд, Флейм і Оффтоп

Вино і цукор

<< < (2/2)

Стечкин:

--- Цитата: mlad від 08.01.2010, 19:39:14 ---терпке вино - молоде вино!!
Воно не мусово буде хорошим...

--- End quote ---

може бачив дороге солодке вино?

терпке вино не мусово молоде )
сам прикинь - Еразел пьє молоде вино?

про всяк випадок див. підпис під моїм аватаром

Erazel I-st:
Ну пив я і молоді вина, і вина старші за мене. І доречі хороші дорогі вина мають смак винограду а не поненятної терпкої бурди(помню колись віднайшов на гориші пляшку яку розпив ще років 5 дотого, так вона до того часу пахла виноградом). Але біда в тому що я їх собі позволити неможу часто. Вот і обхожусь всякими простішами винами.  :), Єдине що сподобалось з наддешевих це Сангрія. Славффко підтвердить. А от всі інші марки то жалка пародія на вино. Приходиться самому "хімічити"

Віталько:
Блін, Сангрія то кампот! То не вино!

teodor4ik:

--- Цитата: erazel від 08.01.2010, 21:04:50 ---Єдине що сподобалось з наддешевих це Сангрія. Славффко підтвердить. А от всі інші марки то жалка пародія на вино. Приходиться самому "хімічити"

--- End quote ---

рекомендую JP Chenet - medium sweet недороге (70-90грн.) фрацузьке 2річне напівсухе вино
Дописано : 09.01.2010, 10:35:40ПееС можу його організувати по 5 евро .. але привезуть з франції...
Дописано : 09.01.2010, 10:43:11
--- Цитата: Стечкин від 08.01.2010, 20:09:52 ---може бачив дороге солодке вино?

--- End quote ---

кагбе вино ціну набирає з роками... з роками цукор переброжує в спірт... таніни(терпкі елементи) мають властивість з часом розпадатись...

тобто дороге вино по европейськи, то як правило:
- сухарь
- нетерпкий
- неміцний
- і ваапще гадость редкая...

дороге вино по нашенськи:
- містить виноградні елементи
- приїхало здалеку
- колись то було круто
- ну дуже вже гарна етикетка

andriy:
Трохи не пряма відповідь на запитання, але:

http://dokkino.ru/448-ceny.-istorija-vserossijjskogo-obmana.html

Передача тупувата, але інформація в ній цікава.
Там наводиться факт, що в деяких винах, що продаються, ВЗАГАЛІ ВІДСУТНІЙ ВИННИЙ СПИРТ.

Навігація

[0] Сторінка Повідомлень

[*] Попередня сторінка

Go to full version