ТехМайданчик > Наші залізні коні :)
Мій майбутній шосер
Pozitiff:
передні втулки класні робить!! а задні шось кажуть шо собачки скоро вмирають
skeleton13:
хм...цікаво як не убіть скоро її....менше педалі крутити чи шо))
Pozitiff:
--- Цитата: skeleton13 від 08.01.2010, 22:56:22 ---хм...цікаво як не убіть скоро її....менше педалі крутити чи шо))
--- End quote ---
ровер наплечах носити :D
Vintage:
--- Цитата: skeleton13 від 08.01.2010, 22:56:22 ---хм...цікаво як не убіть скоро її....менше педалі крутити чи шо))
--- End quote ---
Якраз навпаки - більше (собачка, це я так розумію та сама "трещітка" що відповідні звуки видає коли ровер котиться а педалі не крутяться, а як знову крутиш, вона мовчить) тоді вона створює менше рухів (працює в зацепі). Та і загалом, поки її вб'єш - ше не одну стипендію отримаєш :D
P.S.: чим менше думатимеш про поломку собачки, тим більше вона "думатиме" про довгожительство!
skeleton13:
--- Цитата: Vintage від 09.01.2010, 08:56:46 ---Якраз навпаки - більше (собачка, це я так розумію та сама "трещітка" що відповідні звуки видає коли ровер котиться а педалі не крутяться, а як знову крутиш, вона мовчить) тоді вона створює менше рухів (працює в зацепі). Та і загалом, поки її вб'єш - ше не одну стипендію отримаєш :D
P.S.: чим менше думатимеш про поломку собачки, тим більше вона "думатиме" про довгожительство!
--- End quote ---
хм...а це в принципі правильно....та і враховуючи шо я її купив, нову, тільки так..по секрету..за 120 грн..)то не дуже шкода буде...)нічо...поживем побачим на скільки її хватить :)
Навігація
Go to full version