Завтра дощ знову. В общім погода нельотна. У нас два варіанта
1. Сідати в якійсь кафешці
2. Робити шашлик у когось на дачі.
Так що робимо? Хоча виникло у мене тут пару ідей.
Перша: Піти в хутір. Якщо не колотити понти то можна цілком нормально посидіти за 40-50 грн(ну а ми ненабагато менше скидаємось на шашлик). Літом тато ходив туда то на двох вийшло 105 грн. Брали собі щось типу першого, якісь салати, масо з гарніром і ще якусь лабуду. Гадаю можна буде в них заказати собі місце на вулиці в будці і якийсь шашлик і до шашлика. Ну але тут немішало б ще їх ціни уточнити.
Друга: Поїхати до Теда на дачу. Це в Івашківцях(по трасі як до Кременця, десь навпроти Збаразького карєру). Тед каже що маршрутки туди ходять. Зомбі може хай візьме машину і повезе все причандалля і сумки, а ми всі остальні "налегкі" поїдемо маршруткою.
Третя: Взяти мангал(на крайняк я можу в брата позичити), купити вугілля і сісти десь в більш менш цивілізованих місцях. Було б нас менше то б запропонував своє подвіря, але гадаю 10-15 чоловікам вже буде тіснувато там. Плюсом такого методу є те що холодильник і мікрохвильовка поряд. Мінусомє те що все якось буде цивілізовано і урбаністично, що мало вяжеться з мандрівним і свободолюбивим духом шприхи.
Ну от, поки що все. Думаєм, товариші, над цими варіантами. Може запропонуєте щось краще.