Мандрівки > Майбутні

н.річні ковбаски

<< < (13/14) > >>

teodor4ik:

--- Цитата: Vintage від 21.12.2009, 20:18:25 ---"Готуй сани - літом, а ровер - завжди" глядіть не пропустіть Ice lake rase 2010!  :D

--- End quote ---

доречі шипи ж на голому льоді ніяк не поможуть?

Vintage:
Шипи мали б помогти, але я - "повиганятися" хочу, то як маля - впасти кілька разів, відчути драйв ну може пробуксовку і без жодного проїждженого сантиметра, але хочу МТБ-шним ровуром вийти на лід, як колись - дикарі на мамонтів !  8)

Petryxa:

--- Цитата: Andy від 17.12.2009, 15:35:59 ---І фіга с два він буде нормально працювати :)  Моя зараза до морозу вроді не чутлива, але дисплей починає тормозити :)

--- End quote ---

ну, не знаю... значить твій жопс любить повипендрьовуватся... в  мене ще ні разу не було такого, щоб він глюкавив  *dontknow*

Vintage:

--- Цитата: teodor4ik від 15.12.2009, 10:26:17 ---а якшо поєднати приємне з корисним?

розвідати лісочок за петриками і там же вжарити ковбасу?

тіко не уявляю як малювати карту маршруту... в когось є жпс який в -15 би працював?

--- End quote ---
Йоп-р-с-т невже, щоб "...розвідати лісочок за петриками..." потрібен GPRS, а чи Ви шановні з дуба впали чи не на тернопіллі виросли???

teodor4ik:

--- Цитата: Vintage від 21.12.2009, 22:19:34 ---Йоп-р-с-т невже, щоб "...розвідати лісочок за петриками..." потрібен GPRS, а чи Ви шановні з дуба впали чи не на тернопіллі виросли???

--- End quote ---

ти мапу як буш малював... "15 шагов на север от кривой березы..." ?

Навігація

[0] Сторінка Повідомлень

[#] Наступна сторінка

[*] Попередня сторінка

Go to full version